Ζήνα για τον γάμο της με τον Λύρα: «Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις»

Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της και στην κόρη τους, Ηλέκτρα

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έχουν αντέξει στον χρόνο.

Πέγκυ Ζήνα: «Μέχρι και τώρα που με βλέπω σε βιντεάκια, με λυπάμαι»

Η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μαρίκα» στο θέατρο Χώρα - Φωτογραφία NDP

Η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μαρίκα» στο θέατρο Χώρα - Φωτογραφία NDP

Η τραγουδίστρια κι ο επιχειρηματίας μετρούν 28 χρόνια κοινής πορείας και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ηλέκτρα. 

Ζήνα - Λύρας: Η Ηλέκτρα έγινε 12 ετών- Στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων

Σε μία από τις σπάνιες φορές που δίνει συνεντεύξεις, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», για τη μακροχρόνια σχέση της με τον σύζυγό της, τονίζοντας πως υπήρχαν κρίσεις στον γάμο τους, τις οποίες ξεπέρασαν. 

«Και να τσακωθούμε είμαστε ο στίχος "ή και οι δυο μας ή κανείς". Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις, απλώς εκτός του ότι αγαπιόμαστε πολύ και βαθιά, για αυτό είμαστε 28 χρόνια μαζί, έχουμε κάτι να μας ενώνει και που αγαπάμε κι οι δύο πάρα πολύ. Πριν έρθει η Ηλέκτρα στη ζωή μας, αυτό το πράγμα ήταν η δική μου καριέρα και το δικό μου όνειρο, που ο Γιώργος το πονούσε πιο πολύ κι από εμένα, γιατί εγώ δεν την αγαπώ και πολύ αυτή τη δουλειά. Είναι αγαπημένος τρόπος έκφρασης το τραγούδι, αλλά αυτή τη δουλειά και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν κατά το μεγαλύτερό τους ποσοστό -για να μην αδικήσω και κάποιους που τους έχω εκτιμήσει πολύ- δεν τους εκτιμώ πάρα πολύ», παραδέχτηκε η ερμηνεύτρια. 

«Όταν ήρθε στη ζωή μας η Ηλέκτρα τη στιγμή που ήμασταν 15 χρόνια μαζί, είχαμε ένα πλάσμα που δίναμε τη ζωή μας για αυτό. οπότε σε οποιαδήποτε καθημερινή διαφωνία, επαγγελματική η προσωπική πάντα είχαμε κάτι να μας ενώνει πάρα πολύ», συνέχισε για την κόρη της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top