Σταμούλης: «Ο πόνος της απώλειας είναι αφόρητος για όλους του γονείς»

Όσα είπε ο ηθοποιός επτά μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του

Όσα είπε ο ηθοποιός επτά μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Επτά μήνες μετά τον χαμό του 11χρονου γιου του στους Φούρνους Κορσεών, ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε για τον εφιάλτη που βίωσε.

Οδυσσέας Σταμούλης: «Να μη συμβεί ούτε στον χειρότερο εχθρό μου»

«Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Αγγελούδια, παιδάκια χάνονται κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουν έναν πατέρα αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δε μιλάω γι’ αυτό, ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Σταμούλης: Καταβεβλημένος στις πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του γιου του

«Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς», επισήμανε ο Οδυσσέας Σταμούλης. «Ήταν πολύ χυδαίο που ερχόντουσαν στο θέατρο, γιατί είναι αυτό που είπα πριν, ότι ήταν σαν να είχε η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από την απώλεια οποιουδήποτε ανθρώπου. Εγώ δε μίλησα ποτέ και ούτε κάλεσα ποτέ κανέναν για να του πω για τον πόνο μου», πρόσθεσε.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης στο θέατρο, το 2018/ NDP

Ο Οδυσσέας Σταμούλης στο θέατρο, το 2018/ NDP

Στην ερώτηση τι του δίνει δύναμη, σώπασε. «Δεν μπορώ να απαντήσω κάτι συγκεκριμένο. Μπορώ να πω ότι δεν έχω επιλογή από το να πραγματοποιώ αυτό που είμαι. Έτσι, πήγαινα στην πρόβα, πήγαινα στην παράσταση. Αυτό κάνω. Είναι βασικό στη δουλειά μας, ο θεατής να βρει μία παρηγοριά από εμάς και όχι εμείς από εκείνους», εξομολογήθηκε.

Κάτια Νικολαΐδου: Συντετριμμένος ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης

Στη συνέντευξή του είπε επίσης, ότι θα ήθελε να κάνει έναν ωραίο ρόλο σε μία ωραία τηλεοπτική σειρά, ότι είνα σπάταλος και ότι δεν του αρέσει η δημοσιότητα, παρόλο πως θέλει  να είναι  διάσημος, υπό την έννοια της επιτυχίας τους ως ηθοποιός. «Τα media μου έχουν συμπεριφερθεί άγρια», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top