Οδυσσέας Σταμούλης: «Να μη συμβεί ούτε στον χειρότερο εχθρό μου»

Όσα είπε για τον θάνατο του γιου του το περασμένο καλοκαίρι

Δείτε όσα είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης στην εκπομπή της ΕΡΤ

Τον χαμό του 11χρονου γιου του θρηνεί ο Οδυσσέας Σταμούλης. Ο ηθοποιός έχασε τον Χρήστο του τον περασμένο Αύγουστο από πνιγμό, στo νησί Φούρνοι Ικαρίας.

Η είδηση πνιγμού του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη σόκαρε το πανελλήνιο τον περασμένο Αύγουστο

Η είδηση πνιγμού του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη σόκαρε το πανελλήνιο τον περασμένο Αύγουστο

Σε μια σπάνια εξομολόγηση, μίλησε στην εκπομπή Δύο στις 10 της ΕΡΤ για τα πρώτα Χριστούγεννα μετά την απίστευτη αυτή απώλεια. «Το 2023 ήταν για εμένα μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, για αυτό ας την αφήσουμε να πάει από εκεί που ήρθε. Μετά την απώλεια του γιου μου, συνειδητοποίησα ότι όλοι οι δρόμοι των ανθρώπων είναι μοναχικοί τελικά», δήλωσε αρχικά. «Δεν υπάρχουν λόγια, έτσι κι εγώ αυτήν τη στιγμή δεν έχω λόγια. Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου», τόνισε ο ηθοποιός. 

Σταμούλης: Καταβεβλημένος στις πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του γιου του

«Έκανα κάποιες αναρτήσεις γιατί είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω άλλο, αν τα βάλεις όλα μαζί. Στην πραγματικότητα δεν έκανα καμία ανάρτηση, είπα σε άλλους ανθρώπους να γράψουν κάποια πράγματα εκ μέρους μου», αποκάλυψε. 

Λίγους μήνες μετά τον χαμό του γιου του, ο Οδυσσέας Σταμούλης επέστρεψε στο θέατρο

Λίγους μήνες μετά τον χαμό του γιου του, ο Οδυσσέας Σταμούλης επέστρεψε στο θέατρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Οδυσσέας Σταμούλης: Κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας στο θέατρο

Για την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι, είπε: «Δεν μπορούσα να μην κάνω μια δίμηνη παύση, γιατί ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Κατά τη γνώμη μου ούτε εργασιοθεραπεία είναι, ούτε ψυχοθεραπεία είναι, ούτε τίποτα. Πρέπει οι ισορροπημένοι άνθρωποι, σε ισορροπημένη φάση να δουλεύουν. Δυστυχώς πολύς κόσμος έχει παρεξηγήσει τη δουλειά του ηθοποιού, νομίζει ότι θα θεραπεύσει κάτι, προσπαθώντας να κάνει τον ηθοποιό. Οφείλεις να είσαι επαγγελματίας κι ό,τι κι αν κουβαλάς μέσα σου, πάνω στη σκηνή, εκείνη την ώρα ξεχνιέται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top