Οδυσσέας Σταμούλης: Κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας στο θέατρο

Ο ηθοποιός το περασμένο καλοκαίρι «έχασε» τον γιο του

Οι πρώτες δηλώσεις του Οδυσσέα Σταμούλη μετά τον θάνατο του γιου του - βίντεο Happy Day

O Οδυσσέας Σταμούλης κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας που έκοψαν στο θέατρο.

Ο ηθοποιός που το περασμένο καλοκαίρι έχασε τον γιο του από πνιγμό στους Φούρνους της Ικαρίας, έχει επιστρέψει εδώ και λίγο διάστημα στα θεατρικά του καθήκοντα.

Πνιγμός γιου Σταμούλη: «Πολύ μεγάλο το σχοινί - Μπλέχτηκε το πόδι του»

Ο Οδυσσέας Σταμούλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ που ανεβαίνει στο θέατρο Διάχρονο στον Νέο Κόσμο και χθες οι συντελεστές της παράστασης, έκοψαν τη βασιλόπιτα.

Οδυσσέας Σταμούλης: Κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας στο θέατρο

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης συγκεντρώθηκαν στη σκηνή και η Μαίρη Βιδάλη ανέλαβε να κόψει τη βασιλόπιτα, με τον Οδυσσέα Σταμούλη να ανακαλύπτει στο κομμάτι που του αντιστοιχούσε το φλουρί.

Ο ίδιος, χαμογέλασε με νόημα και πόζαρε επιδεικνύοντας το τυχερό φλουρί, καθώς δεν πίστευε και εκείνος πως το είχε βρει.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, λίγο πριν τον 15Αύγουστο έμαθε ότι το 11χρονο αγόρι που είχε βρεθεί πνιγμένο σε παραλία της Ικαρίας, ήταν ο γιος του ο οποίος βρισκόταν στο νησί για διακοπές μαζί με τη μητέρα του. Τότε είχε «παγώσει» το πανελλήνιο με την τραγωδία που έβλεπε να εκτυλίσσεται στη ζωή του ηθοποιού ο οποίος συνεχίζει να πενθεί για τον χαμό του παιδιού του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top