Δάκρυσε ο Μάνος Πετούσης: «Υπήρχαν στιγμές που η μητέρα μου δε με γνώριζε»

«Φοβάμαι την ταλαιπωρία της όποιας ασθένειας», είπε ο «γιατρός» του Σασμού

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του Μάνου Πετούση είναι η ταλαιπωρία της όποιας ασθένειας. Αυτή η φοβία δε «γεννήθηκε» τυχαία, αφού για πέντε χρόνια η αγαπημένη του μητέρα έπασχε από άνοια.

«Φοβάμαι την ταλαιπωρία της όποιας ασθένειας. Έχω και την εμπειρία από τη μητέρα μου, που είχε πέντε χρόνια άνοια. Υπήρχαν στιγμές που με θυμόταν, αλλά υπήρχαν και στιγμές που δε με γνώριζε, αισθανόταν όμως. Όταν της έδινα το χέρι μου, το “βούταγε” και δεν το άφηνε. Έχω κλάψει τόσο πολύ το προηγούμενο διάστημα, που αυτό δεν ήταν τίποτα. Η απώλεια του γονιού είναι μια τεράστια απώλεια που σε πονάει σε όποια ηλικία κι αν είσαι», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια ο τηλεοπτικός γιατρός του Σασμού στο Happy Day.

«Είμαι ο πλέον ανασφαλής άνθρωπος στον κόσμο. Μου λένε ότι δε φαίνεται, αλλά μόνο εγώ ξέρω. Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που φέρνω σε μια δουλειά. Από παιδί ήμουν το παράδειγμα, ο πιο αγαπητός, ο πιο καλός μαθητής και αυτό το κουβαλάω. Τρομάζω όταν γυρίζω πίσω και αντιλαμβάνομαι πόσα χρόνια έχω περάσει στη ζωή», πρόσθεσε ο Μάνος Πετούσης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top