Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Λιάγκας είναι εκλεκτός της κατινοδημοσιογραφίας»

Πρωτοφανές ξέσπασμα του ηθοποιού κατά του Γιώργου Λιάγκα

Πυρά κατά του Γιώργου Λιάγκα εξαπέλυσε μέσα από το podcast του «Έξω από το στόμα του Λάκη», ο Λάκης Λαζόπουλος.

Λαζόπουλος: Το καυστικό σχόλιο για τον ομοφυλόφιλο Μ. Αλέξανδρο του Netflix 

Αφορμή για το ξέσπασμά του στάθηκε ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα του Πάνου Βλάχου, ο οποίος είχε διοριστεί διοικητής νοσοκομείου από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Νταλάρα: «Δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος»

Ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Πάνο Βλάχο στην παρουσίαση της νέας σειράς «17 Κλωστές», στην οποία πρωταγωνιστεί ο δεύτερος /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας 

Ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Πάνο Βλάχο στην παρουσίαση της νέας σειράς «17 Κλωστές», στην οποία πρωταγωνιστεί ο δεύτερος /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας 

«Ο κύριος Λιάγκας εκλεκτός της κατινοδημοσιογραφίας έκανε μια φοβερή αποκάλυψη στην εκπομπή του, ότι ο πατέρας του Πάνου Βλάχου είχε διοριστεί στο παρελθόν διοικητής σε νοσοκομείο, όταν μάλιστα ο Άδωνις ήταν υπουργός.

Βρήκανε ΦΕΚ, βρήκαν ότι τον έδιωξε ο Τσίπρας μετά, και μετά υπήρχε μια υπόθεση με ένα πόρισμα που ήταν καταπέλτης και διάφορα. Εγώ βέβαια, μπορώ να θεωρήσω μόνος μου, ότι αυτό το θέμα το στείλανε πακέτο ή από το περιβάλλον του κυρίου Γεωργιάδη ή από τη Νέα Δημοκρατία με τη πρώτη εκδοχή να είναι ισχυρότερη από τη δεύτερη.

Επειδή ο Λιάγκας δεν είναι ηλίθιος, δεν τον κατηγόρησε ποτέ κανείς για ηλιθιότητα, τι τον έπιασε τώρα; Λέει ο γιος ένα τραγούδι και εσένα σαν δημοσιογράφο σε νοιάζει να ψάξεις που διορίστηκε ο πατέρας του; Να δούμε λίγο καθαρά τι λέει αυτό το βίντεο που έπαιξε ο Λιάγκας; Θέλει να πει ότι ο Πάνος Βλάχος, παρότι ο πατέρας του διορίστηκε από τον Άδωνι, αυτός δε σέβεται τον Άδωνι Γεωργιάδη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top