«Δεν είναι τόσο κακή η κρίση, ας μαζευτούμε και λίγο»

Ποιος ηθοποιός έχει δουλέψει σε λιμάνια και ταβέρνες;

«Δεν είναι τόσο κακή η κρίση, ας μαζευτούμε και λίγο»

Την ανησυχία του για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, εξέφρασε ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κόκλας. «Δεν γίνονται μεγάλες παραγωγές τώρα. Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα και οι παραγωγοί να κάνουν δουλειές για να δουλέψουμε κι εμείς», είπε, προσθέτοντας ότι μπορεί η κατάσταση να είναι αυτή την στιγμή τέτοια, αλλά μας βοηθάει να βάλουμε μυαλό, να επανεκτιμήσουμε τα πράγματα και να «μαζευτούμε».

Στα 43 του χρόνια, η ηθοποιός που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά Εγκλήματα, δίνει την δική του εκδοχή για το επάγγελμα του ηθοποιού. «Είναι μία δουλειά που πρέπει να επιμείνεις πάρα πολύ, να την αγαπάς και να ρωτάς κάθε μέρα μέσα σου βαθιά εάν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο».

Εξάλλου, για να φτάσει σε αυτό το σημείο που είναι σήμερα, έχει κάνει πολλές δουλειές. «Έχω δουλέψει σε μαγαζιά σε οικοδομές, σε λιμάνια σε εστιατόρια για να γίνω ηθοποιός. Η ζωή είναι ένα σχολείο και πρέπει συνεχώς να παίρνεις από εκεί πράγματα για να συνεχίσεις. Όσο πιο μικρός σου τύχουν δύσκολα πράγματα, τόσο καλύτερα για εσένα γιατί εφοδιάζεσαι και δυναμώνεις στην πορεία. Πέρασαν αρκετά χρόνια για να καταφέρω να βγάλω κάποια χρήματα που θα μου επιτρέψουν να ζήσω αξιοπρεπώς. Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει ηθοποιός που να έχει λύσει το πρόβλημα του», αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Κους κους το μεσημέρι.

Ο Κώστας Κόκλας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Όσο για το πώς συμπεριφέρεται στην οικογένειά του; «Στην ζωή μου προτιμώ να κάνω support, να στηρίζω τους άλλους. Το θέατρο όπως και η οικογένεια είναι ομαδικά παιχνίδια και πρέπει όλοι να συμμετέχουν. Εάν κάποιος βάλει τον εαυτό του στο ρόλο του πρωταγωνιστή, θα υπάρξουν προβλήματα. Πρέπει να δίνεις χώρο στον άλλο, να σέβεσαι την προσωπικότητά του και να του δίνεις την δυνατότητα να αναπνεύσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top