Άλλαξε ρούχα on air η Ελεονώρα Μελέτη!

Τι συνέβη στην παρουσιάστρια του Star;;;

Άλλαξε ρούχα on air η Ελεονώρα Μελέτη!

Με άλλα ρούχα μας είπε «καλημέρα» και με άλλα την είδαμε μετά το δεύτερο διαφημιστικό διάλλειμα την Ελεονώρα Μελέτη! Τι συνέβη στην παρουσιάστρια του Star και άλλαξε ρούχα on air;

Η Ελεονώρα βγήκε στην έναρξη της εκπομπής με μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα, όμως, δεν έμεινε με αυτά! Λόγω του ότι σήμερα είναι η τελευταία «Πρωινή Μελέτη» του 2010, η παρουσιάστρια ήθελε να αποχαιρετίσει το κοινό με κάτι πιο επίσημο και, συγκεκριμένα, ένα πολύ κομψό φούξια σατέν φόρεμα.

Όσο κι αν προσπάθησε να το βάλει στην αρχή της εκπομπής δεν τα κατάφερε επειδή είχε περίεργο κόψιμο, ενώ ζήτησε βοήθεια ακόμα και από το πάνελ της!

Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και συνεχίστηκαν στο πρώτο διαφημιστικό, στην επιστροφή από το οποίο η παρουσιάστρια φορούσε... και τα δύο σύνολα!

Τελικά, η Ελεονώρα κατάφερε να βάλει το φόρεμα στο δεύτερο break, οπότε συνέχισε την εκπομπή με το νέο της ρούχο... «Δεν είναι έτσι αλλά έτσι θα μείνει», είπε με χιούμορ και πρόσθεσε: «ζητώ συγνώμη από την σχεδιάστρια αλλά έπρεπε να μου στείλει και το manual»!

Πάντως, το φόρεμα ήταν πολύ σικ και της πήγαινε «γάντι»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top