Δ. Μερκούρη: «Με την Ελένη συζητήσαμε για τον Μάκη»

Όλο το παρασκήνιο από την συνάντηση τους...

Δ. Μερκούρη: «Με την Ελένη συζητήσαμε για τον Μάκη»

Είχαμε να δούμε την Δωροθέα Μερκούρη στην Ελλάδα περίπου ένα χρόνο και ξαφνικά βλέπουμε την πρώην του Μάκη Παντζόπουλου στην εκπομπή της νυν του, Ελένης Μενεγάκη.

Τα σχόλια γύρω από το θέμα ήταν ποικίλλα, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, ενώ οι περισσότεροι είχαν περιέργεια να μάθουν τι έγινε, όταν έκλεισαν τα φώτα στο πλατό; Μαλλιοτραβήχτηκαν; Δεν μαλλιοτραβήχτηκαν; Μίλησαν καθόλου για τον Μάκη; Δεν μίλησαν; Η Δωροθέα Μερκούρη μιλάει για το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης συνάντησης, για την γνώμη της για την Ελένη Μενεγάκη και για… την σχέση της Ελένης με τον Ματέο!

«Με πήραν τηλέφωνο από την εκπομπή πριν δύο μήνες, όταν ήμουν στην Νότια Ιταλία, και γύριζα ταινία. Ούτε που πήγε εκεί το μυαλό μου. Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα και μου ξαναήρθε η πρόσκληση, είπα γιατί να μην το κάνω; Έχω καιρό να έρθω στην Ελλάδα, είχα τελειώσει τα γυρίσματα, αισθανόμουν γενικότερα ωραία, και η Ελένη θέλει πολύ να πάω. Δεν σκέφτηκα καθόλου τον Μάκη Παντζόπουλο όταν με κάλεσαν στον Καφέ με την Ελένη ». Εξάλλου, για την Δωροθέα «η Ελένη είναι μια ιδιαίτερα δυνατή γυναίκα. Επιλέγει όσα θέλει να κάνει στην ζωή της και στηρίζει τις επιλογές της. Οπότε την εκτιμώ διπλά. Αλλά για πες μου και το άλλο… Εδώ στην Ελλάδα σε ποια καλύτερη εκπομπή να πάω;». Μα τι ανωτερότητα είναι αυτή…

Η ηθοποιός, που τώρα ζει μόνιμα στην Ιταλία, θεωρεί αστείο να συζητούνται τέτοια πράγματα, καθώς είναι πρώην του Μάκη... «εδώ και 13 χρόνια», όπως τονίζει και προσθέτει, ότι «Ο Μάκης δεν ασχολείται με τίποτα από όλα αυτά και ασχολούνται όλοι οι άλλοι».

Σε λίγο θα μας πουν ότι βγαίνουν και όλοι μαζί για φαγητό… αφού στα διαλείμματα συζήτησαν και για τον Μάκη!! «Δεν θα σου κρύψω ότι την ρώτησα και μου είπε ότι είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή. Μου είπε ότι πραγματικά είναι καλά».

Τέλος, η Δωροθέα αναφερόμενη στον Μάκη Παντζόπουλου λέει στο People: «Ο Μάκης είναι πολύ ιδιαίτερος στις σχέσεις του, είναι τίμιος. Έχει τιμιότητα στα αισθήματά του. Ξέρεις ότι θα είναι μαζί σου επειδή σε αγαπάει. Ούτε για την εικόνα σου, ούτε για οτιδήποτε άλλο»… Κοίτα να δεις που στο τέλος, θα δίνει και συμβουλές στην Ελένη για το πώς να χειρίζεται τον Μάκη. Μιλάμε για πολύ ανωτέρου οι… γυναίκες του Μάκη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top