Η Ελένη αποκάλυψε τί θα κάνει του χρόνου!

Γιατί παραπονέθηκε ότι χρειάζεται ξεκούραση;

Η Ελένη αποκάλυψε τί θα κάνει του χρόνου!

Από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε η κουβέντα το πρωί της Παρασκευής (03/12) όταν η Ελένη παρουσίασε την Νάντια Μπουλέ. «Εχουμε να τα πούμε χρόνια», της είπε η Νάντια και η Ελένη που είχε ξεχάσει πως πριν από τρία χρόνια είχε ξαναφιλοξενήσει την Μπουλέ στην εκπομπή της είπε: «Υπάρχουν άτομα που θα ορκιζόμουν ότι έχουν έλθει στην εκπομπή και μου λένε ότι δεν έχουν έλθει ποτέ και δεν θυμάμαι τις συνεντεύξεις άλλων προσώπων που έχουν φιλοξενηθεί σχετικά πρόσφατα».

Αυτά ήταν μόνον η αρχή της ατάκας. Γιατί είχε και συνέχεια: «Τι να πω κι εγώ η παρουσιάστρια χρειάζεται ξεκούραση είναι πολλά χρόνια στα φώτα. Υπάρχει θέμα με αυτό».

«Να πας ταξίδι στην Αίγυπτο», της πέταξε όλο νόημα η Αση Μπήλιου κι εκείνη συμφώνησε… «ναι!!!». Κάτι φαίνεται θα της θύμισε το ταξίδι στην Αίγυπτο.

Από εδώ το πάει από εκεί το φέρνει, φιρί φιρί το πάει να μας πει ότι σκέφτεται να σταματήσει το πρωινό. Μα γιατί δεν λέει αυτό που σκέφτεται ευθέως; Αφού το κοινό θα την καταλάβει και θα την αγκαλιάσει. Πές τα Ελένη μου, μην ντρέπεσαι. Θέλεις να ξεκουραστείς; Ξεκουράσου. Αλλά το θέμα είναι τα 15 χρόνια που είπες ή τα… φώτα; Γιατί και αυτά πολλές φορές… θαμπώνουν…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top