Κουλίεβα- Καραντινάκης: Η κοινή συνέντευξη μετά τον χωρισμό τους

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Στέφανο, που είναι 32 ετών

Σχέση ζωής με τα πάνω και τα κάτω της είναι αυτή της Ταμίλα Κουλίεβα και του Γρηγόρη Καραντινάκη.

Το πρώην ζευγάρι φέτος συνεργάζεται στο θέατρο και με αφορμή αυτό το γεγονός μίλησε για τη γνωριμία του, αλλά και τον 32χρονο γιο του, Στέφανο, που πάντα θα είναι ο συνδετικός τους κρίκος. 

Ταμίλα Κουλίεβα: Η σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Καραντινάκη

«Γνωριζόμασταν μεταξύ μας οι φοιτητές, γιατί συνεργαζόμασταν, υπήρχε μία αλληλοεπίδραση. Και μία ωραία χρονιά στη σχολή ήρθε μία συμφοιτήτριά μου και μου πρότεινα να ανεβάσουμε τη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη. Ζητήσαμε από τον Γρηγόρη να μας σκηνοθετήσει και έτσι ήρθαμε πιο κοντά», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή The 2Night Show.

Γρηγόρης Καραντινάκης και Ταμίλα Κουλίεβα σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία ndp

Γρηγόρης Καραντινάκης και Ταμίλα Κουλίεβα σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία ndp

Και οι δυο μίλησαν με υπερηφάνεια για τον μοναχογιό τους που πάντα θα τους ενώνει. «Όταν έχεις ένα παιδί το κέντρο είναι το παιδί οπότε δε μου πέρασε ούτε μία στιγμή να εργαλειοποιήσω το παιδί στη σχέση μας με την Ταμίλα. Για εμένα η Ταμίλα ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Καραντινάκης και η Ταμίλα συμπλήρωσε: «Ο Στέφανος κάποια στιγμή μας είπε ότι είναι περήφανος για εμάς που έχουμε αυτή τη σχέση ήταν πολύ συγκινητικό».

Ταμίλα Κουλίεβα: «Γέννησα στο σπίτι, μέσα στο νερό. Ήταν και ο σύζυγός μου»

Μπορεί το 2019 να αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, αλλά η Ταμίλα Κουλίεβα πάντα θα τον συμβουλευτεί πριν αποφασίσει κάτι για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top