Νίκος Κουρής: «Δε θέλω ο γάμος να γίνει μεγάλο θέμα, ούτε και να τον κρύψω»

Παντρεύεται στις 12 Δεκεμβρίου την εδώ και 18 χρόνια σύντροφό του

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή του Mega

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! μίλησε ο Νίκος Κουρής όπου αναφέρθηκε στη ζωή του, τα επαγγελματικά του, την παράσταση Η Εκατομμυριούχος όπου συμμετέχει με την Ελεονώρα Ζουγανέλη αλλά και τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου, που θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου

Νίκος Κουρής: Η ηλικία, ο γάμος, το πρόβλημα υγείας και το IQ 160

Ο αγαπημενος ηθοποιός έκατσε στον καναπέ της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για τις συνήθειές του. «Δε μου αρέσει καθόλου να βαριέμαι. Το θεωρώ έλλειψη ταλέντου το να βαριέσαι. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν ταλέντο και κάποιοι όχι. Κάποιοι έχουν ταλέντο στη δουλειά τους και δεν μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο γοητευτική. Η ζωή σε ρίχνει σε μία ρουτίνα. Η αντιμετώπιση της εφηβείας θέλει ταλέντο αλλά και βοήθεια από την οικογένεια. Στην εποχή μας είναι πιο κρυμμένα τα πράγματα, σε σχέση με τη δική μου εποχή που δεν ξέραμε πολλά πράγματα. Ο γιος μου έχει πολλά ταλέντα, είναι έξυπνος και κάλος μαθητής, μπορεί να κάνει τα πάντα. του άρεσε η παράσταση», είπε αρχικά.

Το IQ 160 επέστρεψε on demand. Δείτε όλα τα επεισόδια του Α' Κύκλου στο star.gr/tv μέχρι τις 10/12/23

Ο ταλαντούχος ηθοποιούς που πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η Εκατομμυριούχος, με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στο θέατρο Παλλάς, είπε σχετικά. «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον έργο και η Ελεονώρα είναι φανταστική και αποκαλυπτική και πολύ καλή στο υποκριτικό κομμάτι. Αυτό που κάνει τις παραστάσεις καλύτερες ή χειρότερες έχει σχέση με το αν τις αγαπάς. Εμείς αγαπάμε πολύ αυτή την παράσταση και διορθώνουμε πράγματα. Το θέατρο κι η ζωή έχουν πολλά κοινά συστατικά, έρχονται κάποια πράγματα και γίνονται μόνα τους. Στο θέατρο κάποια πράγματα αν τα αγαπάς, συμβαίνουν», τόνισε. 

Η Εκατομμυριούχος - Είδαμε την παράσταση με Ζουγανέλη - Κουρή

Ο Νίκος Κουρής μίλησε και για τον γάμο μετά από 18 χρόνια σχέσης με τη σύντροφό του, Έλενα Τοπαλίδου. «Δεν ήταν θέμα αναποφασιστικότητας. Είναι μια βασική απόφαση. Ξέρω ότι όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή. Κι ο γάμος δε θέλω να γίνει κάποιο μεγάλο θέμα, αλλά ούτε και να το κρύψω», τόνισε.

Ο Νίκος Κουρής με την Έλενα Τοπαλίδου και τον γιο τους, Πέτρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top