Η Αντριάνα Λίμα για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Είμαι μια κουρασμένη μαμά»

Η απάντηση στο... κράξιμο που δέχτηκε!

Δείτε παλιότερο βίντεο για την Αντριάνα Λίμα από την εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον του OPEN

Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν στα social media ότι το πρόσωπό της Αντριάνα Λίμα στην τελευταία της εμφάνιση, ήταν εμφανώς διαφορετικό!

Με τα πληκτρολόγια να έχουν πάρει φωτιά και τους χρήστες να σχολιάζουν την «πειραγμένη» εμφάνιση της, το διάσημο super model έδωσε τη δική του απάντηση

Η Αντριάνα Λίμα αναπολεί τις διακοπές της στη Μύκονο!

«Αυτό είναι το πρόσωπο μιας κουρασμένης μαμάς που έχει μια κόρη στην εφηβεία, μια κόρη λίγο πριν μπει στην εφηβεία, ένα αγόρι ενός έτους που μαθαίνει να περπατάει και τρία σκυλιά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε σε φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram, με το πρόσωπό της να μην έχει ίχνος μακιγιάζ.

Η φωτογραφία που πόσταρε η Αντριάνα Λίμα χωρίς μακιγιάζ

Η φωτογραφία που πόσταρε η Αντριάνα Λίμα χωρίς μακιγιάζ /Φωτογραφία Instagram

Η απάντηση της Λίμα έρχεται αμέσως μετά τη φωτογράφηση της στην πρεμιέρα του The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες την περασμένη Τρίτη

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Adriana Lima

Η καλλονή από τη Βραζιλία εντυπωσίασε φορώντας ένα μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα με κόκκινα σχέδια, αλλά οι περισσότεροι εστίασαν την προσοχή τους στο πρόσωπό της.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν ότι η 42χρονη καλλονή είχε κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, καθώς κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι εξακολουθούσε να έχει «πρήξιμο σε ορισμένες περιοχές σε σύγκριση με άλλες»

Θεά η Αντριάνα Λίμα στο Φεστιβάλ της Βενετίας το 2021

Θεά η Αντριάνα Λίμα στο Φεστιβάλ της Βενετίας το 2021 /Φωτογραφία AP Images/Joel C Ryan

«Δεν είχα ιδέα ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο», σχολίασε κάποιος με ένα άλλο να αναφέρει: «Δεν έχει μόνο μάτια αλεπούς, αλλά έχει κάνει δουλίτσα και στη μύτη».

Αρκετοί έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Λίμα. «Πήρε βάρος αυτό είναι όλο. Εξακολουθεί να είναι 100 φορές πιο σέξι από οποιαδήποτε από εμάς», έγραψε μια θαυμάστρια της. 

Αντριάνα Λίμα: Ποζάρει ολόγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για εξώφυλλο

«Οι άνθρωποι σε αυτά τα σχόλια ξέχασαν πώς λειτουργούν τα σώματα. Είναι άνθρωπος. Είναι μητέρα. Εξελισσόμαστε και το ίδιο κάνουν και τα σώματά μας», σχολίασε άλλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top