Η απάντηση Τότσικα στους προβληματισμούς της Ρέβη - Θα ταυτιστείτε πολλές!

«Το μεγαλείο ενός απλού ανδρικού εγκεφάλου θα το ζηλεύω για πάντα»

Δείτε παλιότερη συνέντευξη του Αποστόλη Τότσικα στο Star.gr

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη αποφάσισαν να βγουν για μια βραδινή έξοδο και η γνωστή φωτογράφος μοιράστηκε τις ακατάπαυστες σκέψεις που έχει μια μαμά ακόμα και στις στιγμές «χαλάρωσής της», μέσω μια ανάρτησής της. Το συμπέρασμά όμως που κατέληξε είναι πόσο ζηλευτός είναι ο απλός συλλογισμός των ανδρών- πατεράδων. 

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Απόδραση στην Τήνο με τα παιδιά τους

«Το μεγαλείο ενός απλού ανδρικού εγκεφάλου θα το ζηλεύω πάντα και για πάντα» έγραψε χαρακτηριστικά, μετά την απάντηση του συζύγου της στους αλλεπάλληλους προβληματισμούς της για τα παιδιά και όχι μόνο. Mε τον διάλογο αυτό, ίσως ταυτιστείτε πολλές νέες μαμάδες.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη: 

«Η διαφορά ανάμεσα σε 2 γονείς, έναν άνδρα και μια γυναίκα … εγώ σκέφτομαι, ενώ πάω βόλτα, αν θα κοιμηθούν τα παιδιά στην ώρα τους, αν φόρεσαν μακριά πιτζάμα γιατί έχει βάλει κρύο το βράδυ, αν θα τους αρέσει το αυριανό φαγητό που ετοίμασα για το σχολείο, είναι αρκετό;

Throwback από τη Ρούλα Ρέβη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της!

Έβαλα μπόλικα σνακ για τον Άγγελο που μου παραπονέθηκε; Κατάλαβαν το μάθημα σήμερα; Πώς θα προλάβουμε αύριο τα Αγγλικά , ποτέ θα πάω γυμναστήριο πότε θα κάνω ρίζα στον Βιλιώτη;  Έχω φωτογράφιση, πρέπει να παραδώσω τη δουλειά πριν έρθει το ΣΚ γιατί έχουμε πάρτι, ψήλωσαν και δεν τους κάνουν τα περσινά χειμωνιάτικα, έχει κίνηση τι τα ήθελα το ποτά κι δεν έκατσα σπίτι. 

Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα με έσωσε, με τράβηξε τελευταία στιγμή»

Καλά έκανα και είπα να βγούμε , θα πιώ παρά πολύ σήμερα, δεν θα πιώ τίποτα τελικά γιατί θα με δουν αύριο χάλια τα παιδιά μου, τα παιδιά μου τα παιδιά μας, τα παιδιά σας αααααα και οι βλεφαρίδες μου κάτι θέλουν δεν γυρνάνε όπως παλιά. Τι λες Αποστολή μου για όλα αυτά; Γιατί τα έλεγα και δυνατά έτσι…»

Και συνέχισε, γράφοντας την απάντηση του Αποστόλη Τότσικα: «To 'χουμε Ρούλα μου, όλα καλά θα πάνε ! Απλά κοιμούνται τώρα».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και εννέα χρόνια κι έχουν αποκτήσει τα δίδυμα Μιχαήλ Άγγελο και Ειρήνη- Χρυσή, τα οποία είναι σήμερα 8 ετών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top