Ντέμης Νικολαΐδης: «Ήμουν αντικοινωνικός, μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ»

Νιώθει πολύ καλά στον ρόλο του ως παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής

Aπόσπασμα από όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης με αφορμή τη βραδιά παρουσίασης του προγράμματος του Action 24/ βίντεο Breakfast@Star

Ρόλο παρουσιαστή αθλητικής εκπομπής έχει αναλάβει ο Ντέμης Νικολαΐδης και χθες, μίλησε στους δημοσιογράφους, με αφορμή τη βραδιά παρουσίασης του προγράμματος του Action 24.

Ντέμης Νικολαΐδης: Aποκάλυψε όσα δεν ξέρουμε για κείνον- Μέχρι ποιον ψήφισε

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε δηλώσεις ή δεν έδινε συχνά συνεντεύξεις στους δημοσιογράφους, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο του παιδιά, τα οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή.

Ντέμης Νικολαΐδης: Απαντάει πρώτη φορά για το διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Νιώθω πολύ καλά γιατί μιλάω για το ποδόσφαιρο, που αγαπώ πάρα πολύ. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι, μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ. Πλέον όμως, χαίρομαι γιατί αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι χόμπι», είπε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης. 

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στο γήπεδο της ΑΕΚ/ NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στο γήπεδο της ΑΕΚ/ NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δε μιλούσα στους δημοσιογράφους. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς». 

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στη φιέστα της ΑΕΚ/ Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στη φιέστα της ΑΕΚ/ Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος)

Σχετικά με την κόρη του και τον γιο του, αλλά και το αν παρακολουθούν την εκπομπή του, «Monday FC» ο Ντέμης Νικολαΐδης: «Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δε βλέπει την εκπομπή μου, αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου τη βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής».

Ντ. Νικολαΐδης: Πήρα κιλά, άρχισα να πίνω, έψαχνα να βρω το νόημα της ζωής

Τέλος, αποκάλυψε αν συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο. «Δεν παίζω μπάλα αυτό το διάστημα, θα ξεκινήσω όμως. Για αρκετό καιρό είχα σταματήσει γιατί είχα πάρει και κιλά και δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο» κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top