Ηλίας Κωνσταντίνου για τη σχέση του με την Εύη Βατίδου: «Ήταν μια εμπειρία»

«Δεν ξέρω... Με άλλον τα είχε; Ήμασταν ζευγάρι τέσσερις μήνες»

Όσα είπε για τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Εύη Βατίδου, ο Ηλίας Κωνσταντίνου- βίντεο Happy Day

Ο πρώην σύντροφος της Εύης Βατίδου, Ηλίας Κωνσταντίνου, μίλησε για το τέλος της σχέσης τους, την καριέρα του στο ποδόσφαιρο αλλά και τις σπουδές του.

Η Εύη Βατίδου για τη σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου: «Δεν είμαι ερωτευμένη»

Την περίοδο που οι δυο τους ήταν ζευγάρι, είχαν δημοσιεύσει κοινές τους φωτογραφίες, όμως όταν χώρισαν, η πρώην Σταρ Ελλάς διέψευσε σε συνέντευξή της πως υπήρξαν μαζί. «Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση, είχαν βγει δημοσιεύματα» είχε πει η Εύη Βατίδου.

Βατίδου για Κούγια: «Αν ξανάφτιαχνε τη ζωή του, δε θα ήταν το καλύτερό μου»

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Βατίδου ο Ηλίας Κωνσταντίνου απάντησε στο Happy Day: «Δεν ξέρω με άλλον τα είχε; Ήμασταν ζευγάρι. Το έχω αφήσει πίσω μου, δεν κρατώ κακία. Ήταν κι αυτή μία εμπειρία. Από όλους τους ανθρώπους έχουμε να πάρουμε κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας καλές ή κακές. Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται».

Ηλίας Κωνσταντίνου και Εύη Βατίδου στο Φεστιβάλ των Καννών/ NDP

Ηλίας Κωνσταντίνου και Εύη Βατίδου στο Φεστιβάλ των Καννών/ NDP

«Ήμασταν μαζί τέσσερις μήνες. Όπως όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, έτσι τελείωσε κι αυτό. Πάμε παρακάτω. Αν τη δω, θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε. Αλίμονο. Δεν είμαστε κι εχθροί. Δε στενοχωρήθηκα,όταν είπε ότι δεν είχαμε σχέση» κατέληξε ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Ηλίας Κωνσταντίνου: Η γνωριμία, ο έρωτας με τη Βατίδου & η διαφορά ηλικίας

O Hλίας Κωνσταντίνου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ τα τελευταία 12 -13 χρόνια. Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έχει παίξει για τρία χρόνια στον Ηρακλή. Όπως είπε, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει δύο μεταπτυχιακά. Έχει εργαστεί ο διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top