Ηλίας Κωνσταντίνου: Η γνωριμία, ο έρωτας με τη Βατίδου & η διαφορά ηλικίας

«Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο την ώρα που έτρεχε στον διάδρομο»

O σύντροφος της Εύης Βατίδου στη Super Κατερίνα

Πριν από λίγες ημέρες η Εύη Βατίδου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη! Ο άνδρας που κατάφερε να της «κλέψει» την καρδιά ακούει στο όνομα Ηλίας Κωνσταντίνου.

Βατίδου: Αυτός είναι ο 35χρονος σύντροφός της -Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία

Ο 35χρονος άνδρας παραδέχτηκε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ενώ δήλωσε χαρούμενος που πλέον η Εύη μίλησε δημόσια για τη σχέση τους.

Εύη Βατίδου: «Είμαι 47 και ο σύντροφός μου 35»

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Πάρα πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά. Με μια τέτοια γυναίκα μόνο έρωτας με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι. Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο ενός μεγάλου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη με το οποίο συνεργαζόμαστε. Την πέτυχα πάνω στο διάδρομο να τρέχει. Πέρασα δίπλα της, της είπα “Γεια σου”, μου είπε “Γεια σου” κι έτσι ξεκίνησε όλο αυτό το όμορφο που συνεχίζεται μέχρι σήμερα», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Εύη Βατίδου: Βίντεο με τον νέο της σύντροφο από την παραλία

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου είναι απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων, ασχολείται με το μόντελινγκ και με τα κοινά, αλλά αγαπά και το ποδόσφαιρο.

Αλέξης Κούγιας: Τα «καρφιά» για την Εύη Βατίδου και το νέο της αμόρε!

«Είμαι απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων με δυο μεταπτυχιακά πάνω στον τομέα αυτό και τη διοίκηση μονάδων υγείας. Έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, ήμουν επαγγελματίας στον Ηρακλή, τερματοφύλακας. Έχω ασχοληθεί με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση και οι γονείς μου».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στη διαφορά ηλικίας μιας κι εκείνος είναι 35 κι εκείνη 47. Έδειξε να μην τον ενοχλεί, αλλά αυτό που τον απασχολεί είναι η χιλιομετρική απόσταση. «Βεβαίως και ξέρουν από την πρώτη στιγμή και όλος μου ο κύκλος γι’ αυτό που γίνεται με την Εύη. Το μόνο χάσμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε μένα και την Εύη είναι το χιλιομετρικό. Προσπαθούμε να λύσουμε τη διαφορά Αθήνας- Θεσσαλονίκης. Υπάρχει μια δυσκολία αλλά αυτό είναι που μας έφερε και κοντά. Όταν πάω στην Αθήνα ή όταν εκείνη στη Θεσσαλονίκη μένουμε μαζί, ζούμε μαζί πολλές μέρες. Οπότε αυτό μας έκανε καλό. Δεν είμαι τόσο ζηλιάρης. Αν με πειράξει κάτι θα της το πω αλλά σκηνές ζήλιας δεν κάνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top