Βατίδου: Αυτός είναι ο 35χρονος σύντροφός της -Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία

Η Εύη Βατίδου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Η Εύη Βατίδου αποκάλυψε χθες σε συνέντευξή της ότι αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη και έχει νέα σχέση με έναν άνδρα μικρότερό της κατά 12 χρόνια.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στο πλευρό του συντρόφου της. 

Εύη Βατίδου: «Είμαι 47 και ο σύντροφός μου 35»

Η ίδια μάλιστα, συνόδευσε το εν λόγω στιγμιότυπο γράφοντας: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20 χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».

Ποιος είναι ο σύντροφος της Εύης Βατίδου

Ο 35χρονος Ηλίας Κωνσταντίνου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ παράλληλα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με την δουλειά του, γεγονός που αποδεικνύεται και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εύης Βατίδου, όπου αναφέρθηκε σε εκείνον για πρώτη φορά δημόσια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top