Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία συνέντευξη πριν μπει στο νοσοκομείο

«Αν γύριζα πίσω τον χρόνο θα έκανα παιδιά...»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου στο OPEN

Στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαίρη Χρονοπούλου, δίνοντας μεγάλη μάχη για τη ζωή της. 

Μαίρη Χρονοπούλου: «Πολύ βαριά η κατάστασή της. Είχα ρεπό όταν έπεσε»

Η ταλαντούχα ηθοποιός υπέστη ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου και τον φίλο της Γιάννη Αρμουτίδη, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε μια από τις πιο λαμπερές πρωταγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου

Η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε μια από τις πιο λαμπερές πρωταγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου

«Δεν ήμουν καθόλου απρόσιτη, οι ρόλοι μου προσέδωσαν μια στάμπα της προσβάσιμης κυρίας. Ότι έχω άσχημη διαγωγή. Πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου πίστευαν ότι δεν είμαι σοβαρών ηθών, εξαιτίας των ρόλων μου. Δεν ήμουν τόσο ζωηρή όσο έδειχνα στις ταινίες μου. Οι ρόλοι μου με έκαψαν. Έχω ζήσει μιάμιση φορά τον έρωτα», είπε αρχικά η θρυλική ηθοποιός. 

Μαίρη Χρονοπούλου: Στην εντατική μετά από σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μαίρη Χρονοπούλου εξομολογήθηκε: «Στη ζωή μου δε μου λείπει η διασκέδαση, αλλά η αγκαλιά κι η τρυφερότητα. Η ζωή μου θα ήταν πιο εύκολη αν είχα κάποιον να μου συμπαρασταθεί. Περίμενα αποτελέσματα εξετάσεων να δω αν είχα καρκίνο και δεν είχα κανέναν να ρωτήσει αν είμαι καλά. Ήμουν άτυχη στην ερωτική ζωή μου και δεν μπόρεσα να κάνω παιδιά. Μοιραίες άτυχες στιγμές. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο θα έκανα παιδιά». 

Η Μαίρη Χρονοπούλου με τον Σάκη Ρουβά τον Ιανουάριο του 2023

Η Μαίρη Χρονοπούλου με τον Σάκη Ρουβά τον Ιανουάριο του 2023 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top