Τότσικας: «Με αντιμετώπιζαν ως ένα “ωραίο αγόρι” αλλά δεν ασχολιόμουν»

Η υποκριτική, οι ταμπέλες κι η οικογένεια με τη Ρούλα Ρέβη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αποστόλη Τότσικα

Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αποστόλης Τότσικας προκειμένου να μιλήσει για τη νέα σειρά της ΕΡΤ όπου πρωταγωνιστεί, τη διαδρομή του στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τη ζωή του, 

Αποστόλης Τότσικας: Η αποκάλυψη για τον πατέρα του που έπασχε από άνοια

«Είμαι ο νέος καθηγητής Μαθηματικών στο φανταστικό νησί της Αρσινόης, έχει ένα παρελθόν και ερωτεύεται την Ηλέκτρα (Έμιλυ κολιανδρή) και εκεί συμβαίνουν διάφορα περίεργα», είπε αρχικά. 

Ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο Ηλέκτρα

Ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο Ηλέκτρα

Ανασφαλής δε νιώθει με το επάγγελμα του ηθοποιού, παρότι αναγνωρίζει ότι είναι αβέβαιο. «Η ζωή του ηθοποιού είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι ένα από τα πιο ωραία ρίσκα που μπορεί να πάρει ένας εργαζόμενος άνθρωπος. Έχω δουλέψει πολύ για να έχω προτάσεις και να είμαι στον χώρο αυτό», σχολίασε.

Αποστόλης Τότσικας: Η ταμπέλα του «ωραίου»

Στο παρελθόν του είχαν κολλήσει την ετικέτα του «ωραίου», αλλά με την πορεία του απέδειξε πως διαθέτει ταλέντο κι είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο. 

Αποστόλης Τότσικας: Ολόγυμνος στα κύματα για τον φακό της Ρούλας Ρέβη

«Μπορούσα να καταλάβω ότι έχω μία ωραία εμφάνιση αλλά δε με ενδιέφερε αυτό. Όλοι οι ηθοποιοί που αγαπούσα ήταν αυτοί που δεν μπορούσα να τους καταλάβω από ταινία σε ταινία. Εδώ δε μας γίνεται αυτή η δυνατότητα, αλλά πάντα προσπαθείς με ό,τι έχεις. Έχω αποδείξει ότι δε στηρίζομαι σε αυτό, προσπαθώ όσο μπορώ να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Κάποια στιγμή πήγαμε και στον αντίθετο ρατσισμό ως προς αυτό. Το bullying το έτρωγαν κι οι όμορφοι. Μη μου το λες, πες μου τι έκανα στον ρόλο. Μη μου λες πώς είμαι. Πέρασα το στάδιο που με αντιμετώπιζαν ως ένα ωραίο αγόρι ,αλλά δεν ασχολιόμουν με αυτό».

Ο Αποστόλης Τότσικας κι η Ρούλα Ρεβη είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ

Ο Αποστόλης Τότσικας κι η Ρούλα Ρεβη είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η οικογένεια κι ο έρωτας με τη Ρούλα Ρέβη

«Από πάντα σκεφτόμουν ότι ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Η Ρούλα είχε φως, ειλικρίνεια , έγνοια, σιγουριά και μια απίστευτη ενσυναίσθηση των ανθρώπων και του κόσμου», σχολίασε για τη σύζυγό του, τη γνωστή φωτογράφο Ρούλα Ρέβη.

«Η επιμονή στο να γινόμαστε καλύτεροι μας κρατάει αγαπημένους. Είναι μία συνεχής προσπάθεια, πρέπει πάντα να προσπαθούμε, όταν αγαπάς κάποιον, πρέπει να βάζεις όλη σου τη δύναμη για να ξεπεράσεις τα εμπόδια», είπε τέλος ο Αποστόλης Τότσικας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top