Ποιος ηθοποιός κάνει μπάνιο με... θαλασσινό νερό - Εξήγησε τον λόγο

Περιέγραψε τη σκηνή όταν πηγαίνει στη θάλασσα να γεμίσει μπουκάλια

Όσα είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» ο Ιωάννης Παπαζήσης για τη συνήθεια του να κάνει μπάνιο με θαλασσινό νερό

Ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης κάνει μπάνιο με θαλασσινό νερό. Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» εξήγησε τους λόγους από τους οποίους προέκυψε αυτή η συνήθεια και περιέγραψε το αστείο της υπόθεσης, όταν τον χειμώνα πηγαίνει με μπουκάλια στη θάλασσα, προκειμένου να τα γεμίσει.

Ιωάννης Παπαζήσης: Η αμήχανη στιγμή σε ερώτηση για τη σύντροφό του

«Το ένα κομμάτι ακούγεται πολύ αστείο, αλλά ξεκίνησε επειδή είχα ένα πρόβλημα δερματικό. Όταν ξεκίνησα να κάνω σειρές και με έβαφαν στην τηλεόραση και στο θέατρο, είχα βγάλει κάποια δερματικά προβλήματα, κοκκίνιζα πολύ εύκολα και με ενοχλούσε. Δεν μπορούσα να αφήσω τα γένια μου. Πήγα σε γιατρούς, βάλαμε κορτιζόνες, δεν έγινε τίποτα. Συνειδητοποίησα το καλοκαίρι ότι αυτό το πράγμα καθαρίζει. Το συνέχισα βάζοντας θαλασσινό νερό και σταμάτησε» περιέγραψε ο ηθοποιός.

O Iωάννης Παπαζήσης/ NDP

O Iωάννης Παπαζήσης/ NDP

«Το θαλασσινό νερό το παίρνεις τον χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι το νερό είναι άφθονο καθώς πηγαίνεις στη θάλασσα. Το αστείο είναι όταν πηγαίνεις με δέκα μπουκάλια τον χειμώνα και με βλέπει η γιαγιά που είναι εκεί και λέει: “τι κάνει αυτός εδώ”» σημείωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Αδαμοπούλου - Παπαζήσης: Οι ευχές στον γιο τους που έχει γενέθλια!

«Εμένα με βοήθησε και σαφέστατα τώρα μπορεί να μη χρειάζεται, αλλά έχει γίνει μέσα μου όλη αυτή η επαφή με το θαλασσινό νερό γενικότερα... Μου γεμίζει την ψυχή, ευφραίνομαι. Το σοκαριστικό είναι για όποιον κάνει μπάνιο στο σπίτι μου. Μπαίνουν στη ντουζιέρα και βλέπουν τα μπουκάλια με το νερό. Δεν έρχονται πολλοί να κάνουν ντουζ στο σπίτι μου. Αυτοί που έρχονται είναι δικοί μου άνθρωποι και ξέρουν» κατέληξε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top