Σοκάρει η Λίντα Εβαντζελίστα: «Ξέρω ότι είμαι με το ένα πόδι στον τάφο»

Διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος δύο φορές μέσα σε πέντε χρόνια

Δείτε παλιόττερο βίντεο για τη Λίντα Εβαντζελίστα

Η Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε ότι έχει παλέψει με τον καρκίνο του μαστού όχι μία αλλά... δύο φορές, τα τελευταία πέντε χρόνια! 

Linda Evangelista: «Έχω παραμορφωθεί τρομακτικά» - Η ανάρτηση του top model

Το supermodel των 90s πόζαρε στο νέο ψηφιακό εξώφυλλο του WSJ και στον φωτογραφικό φακό του Στίβεν Μέιζελ, αποκαλύπτοντας ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2018

Η Λίντα Εβαντζελίστα σε event στη Νέα Υόρκη το 2015, ακόμα... κουκλάρα!

Η Λίντα Εβαντζελίστα σε event στη Νέα Υόρκη το 2015, ακόμα... κουκλάρα! /Φωτογραφία AP Images/Andy Kropa

«Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου», δήλωσε αρχικά. «Οι προβλέψεις δεν ήταν καλές και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μη χρειαστεί να το αντιμετωπίσω, επέλεξα μια αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή. Σκέφτομαι ότι ήμουν καλή κι έτοιμη για τη ζωή. Ο καρκίνος του μαστού δε θα με σκότωνε».

Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2022, η Εβαντζελίστα ένιωσε ένα εξόγκωμα στο στήθος της και τελικά έμαθε ότι ο καρκίνος του μαστού της επέστρεψε

Linda Evangelista: Η επιστροφή στην πασαρέλα μετά την παραμόρφωση

«Σκάψε μια τρύπα στο στήθος μου», είπε στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωσή της. «Δε θέλω να φαίνεται όμορφο. Θέλω να το σκάψεις. Θέλω να δω μια τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσεις. Με καταλαβαίνεις; Δεν πεθαίνω από αυτό».

«Μόλις μπήκα σε αυτή τη διαδικασία του απλώς κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις και να το ξεπεράσεις. Κι αυτό έκανα», πρόσθεσε. Αν κι η πρόγνωσή της είναι καλή, ο ογκολόγος της είναι επιφυλακτικός, καθώς ο καρκίνος έχει επιστρέψει ήδη μια φορά κι υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η Εβαντζελίστα βρέθηκε ξανά στην πασαρέλα για λογαριασμό του Οίκου Fendi

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η Εβαντζελίστα βρέθηκε ξανά στην πασαρέλα για λογαριασμό του Οίκου Fendi /Φωτογραφία AP Images/Eduardo Munoz Alvarez

Λίντα Εβαντζελίστα: «Ξέρω ότι έχω το ένα πόδι στον τάφο»

Η Λίντα Εβαντζελίστα αναγνώρισε επίσης ότι επειδή το μέλλον της είναι αβέβαιο, είναι απλά ευγνώμων για κάθε μέρα

Evangelista: Υποστηρίζει όσες κατηγορούν τον πρώην σύζυγό της για βιασμό

«Ξέρω ότι έχω το ένα πόδι στον τάφο, αλλά είμαι εντελώς σε γιορτινή κατάσταση», είπε. «Έχω αντιμετωπίσει φρικτά προβλήματα υγείας. Είμαι αυτή τη στιγμή τόσο χαρούμενη που γιορτάζω το βιβλίο μου, τη ζωή μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που ζω. Οτιδήποτε έρχεται τώρα είναι μπόνους», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top