Ο Εξορκιστής: Έτσι αποχαιρέτησε η Λίντα Μπλερ τον Γουίλιαμ Φρίντκιν

Όσα έγραψε το διάσημο... κοριτσάκι του πιο τρομακτικού θρίλερ!

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του σκηνοθέτη Γουίλιαμ Φρίντκιν

Μετά την ανακοίνωση θανάτου του διάσημου σκηνοθέτη του Εξορκιστή, Γουίλιαμ Φρίντκιν σε ηλικία 87 ετών, η Λίντα Μπλερ, το άλλοτε κοριτσάκι της ταινίας, θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια.

Η ηθοποιός που σε ηλικία 14 ετών υποδύθηκε τη δαιμονισμένη «Ρίγκαν ΜακΝιλ» στη διάσημη ταινία τρόμου του 1973, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram αφιερωμένη σε εκείνον. Σε αυτή τον χαρακτήρισε ως «τον άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή για πάντα», ενώ εκτός από σκηνοθέτης, εξήγησε ότι ήταν για εκείνη «φίλος και προστάτης της»

Πέθανε ο σκηνοθέτης του Εξορκιστή σε ηλικία 87 ετών

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών μαζί του και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο για να τιμήσει τη μνήμη του.

«Όπως η διάσημη ταινία του Sidney Poitier To Sir with Love, πώς εκφράζεις με λόγια την εκτίμηση για το άτομο που άλλαξε τη ζωή σου για πάντα, μαζί με τον κόσμο σου; Ο Φρίντκιν άλλαξε το παιχνίδι, σκεφτόταν έξω από το κουτί, ήταν μια ιδιοφυΐα με απίστευτα τολμηρή προσωπικότητα και εξαιρετικές εικόνες που εξόντωσε τους συναδέλφους και τους θεατές του κινηματογράφου και παρέμεινε πραγματικός λάτρης καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην κινηματογραφική βιομηχανία. Κάθε ηθοποιός ήθελε να συνεργαστεί μαζί του και ίσως η ιστορία μου να είναι η πιο συγκινητική», γράφει αρχικά.

«Παίρνω ένα πραγματικό 13χρονο κι επιβεβαιώνω τη σταθερότητά μου για να αντέξω το ταξίδι. Η σκηνοθεσία του ήρθε με απαιτητική καθοδήγηση, δέσμευση κι αυστηρή εργασιακή ηθική. Η δημιουργική του άδεια με την ερμηνεία μου, πάντα προκλητική και ακριβής με τη σκηνοθεσία του «on point» για την ερμηνεία μου ως Ρίγκαν. Το να σπρώχνω φακέλους με πρωτοποριακά ειδικά εφέ για να διασφαλίσω ότι η απόδοσή μου δεν ήταν τίποτα λιγότερο από συγκλονιστική και αξέχαστη. Με προστάτεψε λυσσαλέα από τα τρελά πλήθη που σήκωσαν τα άσχημα κεφάλια τους την ημέρα της κυκλοφορίας της ταινίας. Κατάλαβε την ανάγκη μου να παραμείνω προσγειωμένη στη φύση, την αγάπη μου για τα ζώα και μου έδωσε το πρώτο μου βραβείο, το οποίο ονόμασα "Καλύτερου Σκηνοθέτη" προς τιμήν του. Υποστήριξε τη συνεχιζόμενη αγάπη μου για τα ζώα και το ίδρυμά μου Linda Blair Worldheart, για να αλλάξω τον κόσμο για τα ζώα. Ήταν ο σκηνοθέτης, ο φίλος και ο προστάτης μου. Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα και στεναχωριέμαι βαθιά αυτή τη στιγμή. Άλλαξε τη ζωή μου για πάντα, μαζί με τον κόσμο μέσα από την ερμηνεία μου και όλες μου τις παραστάσεις σε όλη την καριέρα μου. RIP αγαπητέ μου φίλε…αγάπη, σεβασμό και θερμά συλλυπητήρια στη Sherry, τον Cedric και τον Jack», συνέχισε στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Λίντα Μπλερ για τον Γουίλιαμ Φρίντκιν 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top