Το συγκινητικό δώρο του Θάνου Καλλίρη στη Ναταλία Γερμανού

«Θα το βάλω και θα βγω μετά το break»

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Την τελευταία ημέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται για αυτήν τη σεζόν, η Ναταλία Γερμανού δεν μπορούσε παρά να έχει καλεσμένο έναν από τους πιο δικούς της ανθρώπους, τον πρώην σύντροφό της, Θάνο Καλλίρη

Θάνος Καλλίρης: Ο λόγος που χώρισε με τη Ναταλία Γερμανού

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης έκανε δώρο στην παρουσιάστρια δύο παλιά t-shirts από την εποχή που ήταν ζευγάρι. Το ένα από τα οποία είχε τυπωμένο το λογότυπο της πρώτης της εκπομπής στον ΑΝΤ1 Κλαμπ σάντουιτς από 1991 (σ.σ. που παρουσίαζε η Ναταλία στο ραδιόφωνο και στη συνέχεια στην τηλεόραση) και το άλλο μια κοινή τους φωτογραφία από την περίοδο που ήταν ζευγάρι.  

Ο Θάνος Καλλίρης ήταν ο μόνος καλεσμένος που πήγε δώρο στη Ναταλία Γερμανού

Ο Θάνος Καλλίρης ήταν ο μόνος καλεσμένος που πήγε δώρο στη Ναταλία Γερμανού

Ναταλία Γερμανού: «Τον Θάνο Καλλίρη τον φλέρταρα ανελέητα»

Η παρουσιάστρια δέχθηκε με χιούμορ και συγκίνηση τα ιδιαίτερα δώρα. «Αυτό έχει μια συναισθηματική αξία από εμένα και σου το χαρίζω, διότι μετράει περίπου 35 χρόνια που το ‘χω κρατήσει. Έχει σχέση με εσένα. Δεν ξέρω αν πρέπει να το κρατήσεις ή σε βάλω να το υπογράψεις και να μου το δώσεις πίσω», της είπε ο Θάνος Καλλίρης.

«Αυτό πρέπει να είναι από το ’91. Πρέπει να το κρατήσω, σε ευχαριστώ πάρα πολύ», απάντησε η Ναταλία Γερμανού για το πρώτο δώρο. 

Η Ναταλία Γερμανού έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό το t-shirt με την ίδια και τον Θάνο Καλλίρη

Η Ναταλία Γερμανού έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό το t-shirt με την ίδια και τον Θάνο Καλλίρη

Ανοίγοντας τη συσκευασία με το δεύτερο t-shirt κι αντικρίζοντας τη στάμπα με τους δυο τους επάνω του, η παρουσιάστρια γέλασε και τον ευχαρίστησε. Μάλιστα, ο Θάνος Καλλίρης την προκάλεσε να το φορέσει. 

Γερμανού: «Όταν ήμουν με τον Καλλίρη με φλέρταρε ένας νεότερος»

«Ρε φίλε, θα πάω σε break, θα το βάλω και θα βγω!» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού, προσθέτοντας με χιούμορ: «Αν δεν είχα καλεσμένο τον Γιώργο Παπαδάκη, θα το έκανα!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top