Καστάνη: Έχασα τον άντρα μου από καρκίνο. Στη διάγνωση είναι ο θρήνος

Ο λόγος που είπε «ναι» στο Breakfast@star

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν δύσκολο για την Ελένη Καστάνη, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο σύζυγός της, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο.

Ο θάνατός του της στοίχησε πάρα πολύ. Δεν ήθελε να μένει σπίτι και να σκέφτεται άσχημα πράγματα γι’ αυτό είπε το «ναι» στο Breakfast@star.

«Λύγισε» on camera η Ελένη Καστάνη – Πέθανε ο πρώην σύζυγός της

Ελένη Καστάνη

«Επειδή το περασμένο καλοκαίρι έχασα τον άντρα μου, έκανα το “Βreakfast” για να μη μένω μέσα στο σπίτι να σκέφτομαι και να στενοχωριέμαι. Έχασα τον άντρα μου από καρκίνο, οπότε το περίμενα, βέβαια τον άνθρωπο σου τον κλαις όταν μαθαίνεις ότι είναι σοβαρά, στη διάγνωση είναι ο μεγάλος θρήνος. Με τον άντρα μου, τον Γιάννη, αποκτήσαμε ένα γιο, χωρίσαμε ως ζευγάρι, αλλά δεν χωρίσαμε ποτέ ως οικογένεια, ήμουν επτά χρόνια μεγαλύτερη του», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Τελευταία εκπομπή για την Ελένη Καστάνη: Η on air συγκίνησή της

Τα δύσκολα δε σταμάτησαν εκεί για την Ελένη Καστάνη, αφού η μητέρα της, η οποία είναι 94 ετών, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία της, αλλά κατάφερε να το ξεπεράσει.

«H μητέρα μου βαδίζει στα 94, είναι η μόνη που μου έχει απομείνει και της έχω απαγορεύσει να πεθάνει, καθώς έχουμε χάσει και την αδελφή μου. Όποιο παιδί της κι αν έχανε θα πέθαινε η μητέρα μου, αλλά μάλλον σκέφτηκε καλά αυτό που της είπα ότι της απαγορεύω να πεθάνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top