«Όταν ήμουν 14 ένιωσα παρείσακτη»: Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη

Στηρίζει τον πατέρα Αλέξανδρο Καριώτογλου η παρουσιάστρια

Η προσωρινή παύση του ιερέα Αλέξανδρου Καριώτογλου από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, επείδη αποφάσισε να δώσει βοηθητικό ρόλο στη Λειτουργία της Πεντηκοστής, σε κορίτσια, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν το μοιραζόσουν γιατί σε έβλεπαν σαν κακομοίρα»

Το πρωί της Παρασκευής (09/06), η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσα από την εκπομπή της, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος του ιερέα.

Η μπηχτή της Μελέτη για τον Μουζουράκη τη μέρα του γάμου του

Η τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το θέμα με τον πατέρα Αλέξανδρο 

Η τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το θέμα με τον πατέρα Αλέξανδρο 

Ειδικότερα η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» σημείωσε: «Εγώ δεν βρίσκω κάποιο λάθος σε όλο αυτό. Θεωρώ ότι κάποιοι κανόνες της εκκλησίας, που σέβομαι απόλυτα, θα έπρεπε να αναθεωρηθούν. Γιατί βρισκόμαστε σε μια εποχή που δε θα έπρεπε να εξαιρείται κανείς, ειδικά από οτιδήποτε έχει να κάνει με το δρόμο του Θεού και την οικογένεια της εκκλησίας. Όταν μια γυναίκα δε μπορεί να κοινωνήσει, γιατί έχει περίοδο, καταλαβαίνετε ότι εγώ που είμαι 44 μπορώ και να το ερμηνεύσω, όταν όμως ήμουν 14 δεν μπορούσα και ένιωσα παρείσακτη. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το κοιτάξετε», είπε η Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε «Αυτό που βλέπω είναι υγιές, αυτό που ακούω δεν είναι. Δεν είναι λάθος αυτό που έχει κάνει ο ιερέας. Αυτά είναι κινήσεις που προσπαθούν να φέρουν τους νέους στην εκκλησία. Αυτό αντιλαμβάνομαι. Οι γυναίκες δεν έχουν πνευματικό υπόστρωμα; Δεν καταλαβαίνω».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top