Δημήτρης Παπανώτας: Η αντίδρασή του στην ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου

Πώς χαρακτήρισε τη μάνατζερ ο δημοσιογράφος;

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day

Μετά την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram, ο Δημήτρης Παπανώτας δε θα μπορούσε να μην απαντήσει, κάνοντας, παράλληλα, το δικό του σχόλιο για τη γνωστή μάνατζερ

Δημήτρης Παπανώτας: «Θα γελάσει ειρωνικά η Μαρία Σολωμού για μένα;»

Η Έλενα Χριστοπούλου έγραψε, μεταξύ άλλων, για τον δημοσιογράφο: «Πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις, μιλάς για εμένα άσχημα, απαξιωτικά για τη δουλειά μου, χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι, τι κάνω και πόσο έχω παλέψει. 20 και χρόνια εργάζομαι χωρίς να ενοχλώ κανέναν, χωρίς να ζητάω χάρες, χωρίς να κάνω εκπτώσεις, χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα.

Σταθερά χωρίς φανφάρες. Έχω δεχθεί πολλά χτυπήματα για πολλά. Όμως για τη δουλειά μου δε θα επιτρέψω άλλα. Είμαι η Έλενα Χριστοπούλου γιατί ποτέ δε λες το όνομά μου; Λες πάντα "αυτή η κυρία" με ειρωνεία. Φτάνει!». 

Το insta story της Έλενας Χριστοπούλου

Το insta story της Έλενας Χριστοπούλου

Στον αέρα, λοιπόν, του Happy Day το πρωί της Τρίτης, κι ενώ συζητούσαν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήρθε η κουβέντα και στην Έλενα Χριστοπούλου. 

Έλενα Χριστοπούλου: Θα είναι και του χρόνου στο πάνελ της Φαίης Σκορδά;

«Έχει και λόγο, δες σε αυτή τη συνέντευξη τι ωραία που μιλάει», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ηλιάνα κι ο Κώστας Φραγκολιάς του απάντησε: «Δηλαδή σε σημείο που δε χρειάζεται πια μάνατζερ, ε Δημήτρη μου;» κι έβαλαν κι οι δύο τα γέλια.

«Τη μάνατζερ, πώς τη λένε; Θυμάσαι;», τον ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου κι ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Χουάνα η παρθένα».

«Αφήστε την Έλενα Χριστοπούλου που μας βλέπει τα πρωινά, μην την τσαντίζετε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δ.Π.: Το δακρύβρεχτο το διάβασες; Χουάνα η παρθένα, κανονικά. Η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης.

ΣΤ.ΤΣ.: Δεν το είδα!

Δ.Π.: Χάνεις!

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο Δημήτρης Παπανώτας έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν έχει κανένα θέμα με την Έλενα Χριστοπούλου κι ότι απλά ξέχασε το όνομά της. «Θα μου δώσεις δέκα δεύτερα; Εγώ τη Χριστοπούλου την αγαπάω, δεν έχω κανένα πρόβλημα, απλά εξηγούσα -γιατί οι συνάδελφοι τα παίρνουν και τα κάνουν όπως θέλουν κι είναι θλιβερό αυτό- ότι από τα γεράματα ξεχνάω ονόματα. Εδώ ξεχνάω τα παιδιά που είναι εδώ. Εδώ δε με κοροϊδεύουν με τους τεχνικούς που λέω έλα κολλητέ;» είπε αρχικά. 

«Είπα ότι ξέχασα το όνομα της κοπέλας λόγω κενών μνήμης. Έχουμε και κοινούς φίλους. Αλλά το δακρύβρεχτο που έγραψε, το παράπονο… δε χρειάζεται τόσο κλάμα επειδή δε θυμήθηκα εγώ το όνομά της. Είναι κι ελεύθερη κι ωραία», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top