«Όταν η Βάνα Μπάρμπα άρχισε να ζητά τα μαλλιοκέφαλά της, ζήτησα τα ίδια!»

Η αποκάλυψη πολύ γνωστού ηθοποιού για τις αμοιβές που έπαιρνε!

Δείτε όσα είπε ο Φίλιππος Σοφιανός στην εκπομπή του Mega

Στις αμοιβές της ιδιωτικής τηλεόρασης τη δεκαετία του '90, αναφέρθηκε ένας από τους πιο γνωστούς και γοητευτικούς άντρες ηθοποιούς της γενιάς του.  

Σοφιανός: Ένας ηλίθιος γιατρός έκανε καραμπινάτο λάθος και τον... έστειλε

Ο λόγος για τον Φίλιππο Σοφιανό που μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη! αναφέρθηκε στις «χρυσές εποχές» της τηλεόρασης, αλλά και τις υπέρογκες αμοιβές που υπήρχαν τότε

Ο Φίλιππος Σοφιανός συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του OPEN, Kόκκινο Ποτάμι

Ο Φίλιππος Σοφιανός συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του OPEN, Kόκκινο Ποτάμι

Αρχικά, τοποθετήθηκε σχετικά με τη νέα «μέθοδο επιλογής των ηθοποιών», με βάση των αριθμό των ακολούθων τους στα social media. «Είναι ευτέλεια να κάνεις casting σε σειρές, με κριτήριο τον αριθμό ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτός λέγεται εξευτελισμός του επαγγέλματος. Το χειρότερο είναι όταν αυτό συμβαίνει στο θέατρο με τηλεοπτικούς θιάσους», είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σειρά Πρόβα Νυφικού του Κώστα Κουτσομύτη: «Θυμάμαι όταν ερχόταν στο πλατό, έπεφτε άκρα του τάφου σιωπή. Ο σεβασμός των πάντων απέναντι στον δημιουργό. Η Αλεξανδριανή Σικελιανού ήταν αερικό, ένα πολύ περίεργο κορίτσι. Είχε κάτι το μεταφυσικό, αυτό ασκούσε γοητεία στον Κουτσομύτη. Την αντιμετώπιζα σαν πορσελάνη». 

Φίλιππος Σοφιανός: Καλό ή όχι καλό είναι ένα πουλοβεράκι, όχι μία παράσταση

Τέλος, μίλησε για τις αμοιβές εκείνη την εποχή. «Ελαφρά καβάλησα το καλάμι στις αρχές της δεκαετίας του '90. Η ιδιωτική τηλεόραση μας είχε κακομάθει. Υπήρχαν παράλογες αμοιβές και μας τις έδιναν. Όταν η Βάνα Μπάρμπα άρχισε να ζητάει τα μαλλιοκέφαλά της, νομιμοποιούμουν κι εγώ να ζητήσω τα ίδια!», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top