Μαχήτρια η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είμαι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου»

Όσα μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram

Δείτε διάφορα insta stories της Κατερίνας Παπουτσάκη

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, όπου περιγράφει την εμπειρία της με το Breathwork

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιου της, Μάξιμου

«Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται, χρειάζεται να το μοιράζεται. Δε θα πω πολλά. Θα πω μόνο ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά, μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερινα, να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα, αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ», σημείωσε αρχικά. 

Παπουτσάκη: Την «έκραξαν» στο Instagram για τα κιλά της κι εκείνη απάντησε!

«Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι, που σε αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ, με καθοδηγεί η αγαπημένη μου φίλη Θωμαΐς Ανδρούτσου. Απέραντη ευγνωμοσύνη και τεράστια αγκαλιά. ΥΓ: στη φωτο, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη, αμέσως μετά τη θεραπεία. Αναπνεύστε παιδιά!!! Και ακήθεια, όλα θα πάνε καλά», κατέληξε η ηθοποιός. 

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Τι είναι το Breathwork;

Το Breathwork είναι μια άσκηση ή τεχνική αναπνοής κατά την οποία αλλάζουμε το μοτίβο της αναπνοής μας και συνήθως χρησιμοποιείται για να βελτιώσουμε πτυχές της ψυχικής, σωματικής και πνευματικής μας. 

Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από το άγχος, τον πόνο ή και τα συναισθήματα θυμού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top