Ερασμία Μάνου: Κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη

Θα είναι παρούσα και η Σοφία Βόσσου στις φυλακές Κορυδαλλού

Το επόμενο βήμα στη σχέση της αποφάσισε να κάνει η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, με τον σύντροφό της, Βασίλη Δημάκη, ο οποίος είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ερασμία Μάνου: Κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον φυλακισμένο σύντροφό της

Η Ερασμία Μάνου υπογράφει σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη, μετά τον αρραβώνα τους.

Βασίλης Δημάκης: Απάντησε για τον αρραβώνα του με την Ερασμία Μάνου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο κρατούμενος γνωστοποίησε ότι το σύμφωνο συμβίωσης θα γίνει αύριο μεταξύ 3-5 το απόγευμα μέσα στις φυλακές, και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα συνηγόρων. 

Το ζευγάρι θα καθίσει, στη συνέχεια, σε κάποιον άλλον χώρο, προκειμένου να συζητήσει.

Η Σοφία Βόσσου θα είναι παρούσα στη σημαντική στιγμή της κόρης της.

Ποιος είναι ο Βασίλης Δημάκης

Ο Βασίλης Δημάκης, είναι 43 ετών και είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. Έχει καταδικαστεί σε 44 χρόνια φυλάκιση για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2016 αποφάσισε να πάρει το απολυτήριο λυκείου ενώ βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών.

Το 2018, έδωσε εξετάσεις και πέρασε δεύτερος από όλα τα εσπερινά λύκεια της χώρας και με βαθμό αριστούχου 19,9, στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Ο Βασίλης Δημάκης τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς προχώρησε σε απεργία πείνας διεκδικώντας χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών με βραχιολάκι, καθώς το αίτημά του είχε απορριφθεί τρεις φορές από το συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού. Το υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά από 31 ημέρες απεργίας πείνας του κρατούμενου, έκανε δεκτό το αίτημα του. 

Κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας γνώρισε την Ερασμία Μάνου. Του είχε στείλει μήνυμα συμπαράστασης στα social media και έτσι άρχισε η επικοινωνία μεταξύ τους. 

«Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά παράλληλα είναι μοναδικό», είχε πει σε συνέντευξή της στο Happy Day η κόρη της Σοφίας Βόσσου. 

Ο Βασίλης Δημάκης έλαβε εκπαιδευτική μεταγωγή από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας στις φυλακές Κορυδαλλού, ώστε να φοιτήσει με «βραχιολάκι» στο πανεπιστήμιο. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top