Βασίλης Δημάκης: Απάντησε για τον αρραβώνα του με την Ερασμία Μάνου

«O καθένας βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του»

Η συνέντευξη της Ερασμίας Μάνου στο Happy Day

Εξομολογητική διάθεση είχε η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Βόσσου: Η κόρη της αρραβωνιάστηκε κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του κρατούμενου, Βασίλη Δημάκη. Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και αρραβωνιάστηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δεν μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω», δήλωσε η κόρη της Σοφίας Βόσσου.
Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης υπήρξαν αντιδράσεις με την Ερασμία Μάνου να μην κάθεται με σταυρωμένα χέρια και να απαντά μέσω Facebook τονίζοντας: «Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια, δικό τους πρόβλημα».


Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση της συντρόφου του επί του θέματος ο Βασίλης Δημάκης σχολίασε όσα ακούγονται και γράφονται για εκείνον και φυσικά για τον αρραβώνα του.

Μετά τις αντιδράσεις έπειτα από την αποκάλυψη της Ερασμίας Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου πως αρραβωνιάστηκε με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, εκείνος θέλησε να πάρει θέση μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Εγώ και η σύντροφός μου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για τις όμορφες και εγκάρδιες ευχές σας! Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να επισημάνω δυο – τρία πραγματάκια, που θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να διευκρινιστούν, αφού ο καθένας βγαίνει και λέει “το μακρύ του και το κοντό του”, χωρίς να έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει την εγκυρότητα όλων όσων αναπαράγει.
Ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί καλάσνικοφ, σε καμία ένοπλη ληστεία κατά το έκνομο παρελθόν μου!
Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για τρομοκρατία , όπως επίσης, ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για χρηματοδότηση του λεγόμενου “επαναστατικού ταμείου”… Τέλος, ποτέ δεν έχει ασκηθεί βία από μένα, κατά τη διάπραξη των απαλλοτριώσεων του παρελθόντος!
Με τον νέο δημοσιογραφικό νόμο, ο αναπαράγων, φέρει την ίδια ευθύνη με αυτόν που αναπαρήγαγε πρώτος την είδηση! Με την συνήγορο μου κυρία Ηλέκτρα Λήδα Κούτρα, προτιθέμεθα να προσφυγουμε άμεσα στη Δικαιοσύνη, εάν μετά τη δημοσίευση της παρούσας δήλωσης δεν ανασκευάσουν, όλοι όσοι ψευδώς αναπαρήγαγαν ένα σωρό λίβελους και κιτρινισμούς χείριστου είδους! Τώρα εάν δεν ανασκευάσουν , κανένα πρόβλημα (!) Θα σας ευχαριστούμε πολύ για το ακούσιο μεν , υπέροχο δε, δώρο γάμου που θα μας κάνετε. Αυτά τ ολίγα “Και στα δικά σας”…» γράφει στην ανάρτησή του ο Βασίλης Δημάκης στον λογαριασμό του στο Facebook.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top