Βόσσου: Η κόρη της αρραβωνιάστηκε κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Γνωρίστηκε με τον Βασίλη Δημάκη μέσω social media και ερωτεύτηκαν

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, αρραβωνιάστηκε κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε συνέντευξή της στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της, μετά από ένα μήνυμα συμπαράστασης που του είχε στείλει, όταν εκείνος έκανε απεργία πείνας.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δεν μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω», ανέφερε αρχικά η κόρη της Σοφίας Βόσσου.

Για τη γνωριμία της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, η Ερασμία Μάνου είπε: «Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία. Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό», πρόσθεσε η Ερασμία Μάνου.

«Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά – σε δεύτερο χρόνο – ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου», κατέληξε η Ερασμία Μάνου, η οποία ελπίζει να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους και να κάνουν παιδιά.

Ποιος είναι ο Βασίλης Δημάκης

Ο Βασίλης Δημάκης, είναι 43 ετών και είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. Το 2016 αποφάσισε να πάρει το απολυτήριο λυκείου ενώ βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών.

Το 2018, έδωσε εξετάσεις και πέρασε δεύτερος από όλα τα εσπερινά λύκεια της χώρας και με βαθμό αριστούχου 19,9, στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Ο Βασίλης Δημάκης τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς προχώρησε σε απεργία πείνας διεκδικώντας χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών με βραχιολάκι μετά από τρεις απορριπτικές αποφάσεις από το συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού. Το υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά από 31 ημέρες απεργίας πείνας του κρατούμενου, έκανε δεκτό το αίτημα του.

Ο Βασίλης Δημάκης έλαβε εκπαιδευτική μεταγωγή από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας στις φυλακές Κορυδαλλού, ώστε να φοιτήσει με «βραχιολάκι» στο πανεπιστήμιο. 

Φωτογραφία Eurokinissi από τη διαδήλωση που είχε γίνει υπέρ του κρατούμενου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top