«Ο Χάρι και η Μέγκαν ζουν χωριστά» - Μόνοι στα ραντεβού τους καθημερινά

«Ζουν χωριστές ζωές» λέει βασιλική σχολιάστρια

Δείτε βίντεο για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ από το Breakfast@Star

Σύμφωνα με τη βασιλική σχολιάστρια, Σίλια Γουόλντεν, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ακολουθούν διαφορετικές ατζέντες, όσον αφορά στα δημόσια καθήκοντά τους, και έτσι, περνούν λιγότερο χρόνο μαζί. «O Χάρι και η Μέγκαν ζουν χωριστές ζωές» είπε.

 

 

Ακόμη, σχολίασε την επιθυμία της Μαρκλ να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αναφέροντας:

«Θέλει η προσοχή να είναι σταθερά στραμμένη πάνω της, γιατί εκεί πρέπει να είναι πάντα η προσοχή» είπε η σχολιάστρια και υπαινίχθηκε ψιθύρους από τον κύκλο του ζευγαριού ότι «απομακρύνονται ελαφρώς ο ένας από τον άλλον όσον αφορά στις ατζέντες τους».  

Μέγκαν Μαρκλ: Δεν πάει στη στέψη λόγω παλαιών επιστολών στον Κάρολο;

Παρά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν ψυχρανθεί ή ακόμα και να έχουν ήδη χωρίσει οριστικά, το ζευγάρι εθεάθη τη Δευτέρα 24 Απριλίου, σε αγώνα μπάσκετ NBA, στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, ακολούθησε μια αμήχανη στιγμή όταν η Μαρκλ φάνηκε να… σνομπάρει τον σύζυγό της, όταν προσπάθησε να τη φιλήσει.

 

 

Όλα αυτά έρχονται μετά την ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ. Η δούκισσα του Σάσσεξ θα μείνει στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ. 

Η στέψη είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαΐου στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ και σημειώνεται πως θα είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι θα βρεθεί δημόσια με τη βασιλική οικογένεια μετά την κυκλοφορία του best-seller βιβλίου του με τίτλο ‘’Spare’’, στο οποίο αποκαλύπτει έντονα εντάσεις και μυστικά της οικογένειάς του όλα αυτά τα χρόνια
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top