Δέσποινα Μοιραράκη: Το δύσκολο γύρισμα λίγο πριν «φύγει» ο σύζυγός της

Συγκινήθηκε η παρουσιάστρια του Cash or Trash

Δείτε όσα ειπε η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπή του Mega

Για την απώλεια του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη, το Cash or Trash κι όσα έχει ζήσει στα ταξίδια της μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Δέσποινα Μοιραράκη: «Πριν από 10 μέρες τον είδα στον ύπνο μου σαν σκιά»

«Το Cash or Τrash συνεχίζει και τη νέα σεζόν. Ως παρουσιάστρια σας το λέω επίσημα. Μου άρεσε πολύ μια καρφίτσα, ένα βραχιόλι και ένα αντικείμενο lalique που τελικά πουλήθηκε για πολλά χρήματα. Θα έδινα για το συγκεκριμένο αντικείμενο μέχρι 3.000 όχι όμως τώρα», είπε αρχικά η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια. 

Όπως αποκάλυψε η ίδια, και του χρόνου θα βλέπουμε τη Δέσποινα Μοιραράκη στο Cash or Trash του Star

Όπως αποκάλυψε η ίδια, και του χρόνου θα βλέπουμε τη Δέσποινα Μοιραράκη στο Cash or Trash του Star

«Η εκπομπή είναι ευλογία στη ζωή μου διότι ήρθε σε μια περίοδο που το είχα πάρα πολλή ανάγκη χωρίς να το καταλαβαίνω. Έπρεπε να φορέσω τη μάσκα του γέλιου, το προσωπείο του γέλιου. Έκανα την ηθοποιό όσο καλύτερα μπορούσα», αποκάλυψε στη συνέχεια. 

Μοιραράκη: «Το κενό της απουσίας του συζύγου μου δεν αναπληρώνεται»

«Ένα δύσκολο γύρισμα ήταν δέκα μέρες πριν φύγει ο άντρας μου από τη ζωή. Εκεί σταματήσαμε και ξαναγυρίσαμε τον Σεπτέμβριο. Μία μέρα είχε έρθει ένας κύριος από το Πολεμικό Ναυτικό και όταν μου είπε πως γνώριζε τον σύζυγό μου “λύγισα”», είπε για την περίοδο που «έχασε» τον σύζυγό της.

Η Δέσποινα Μοιραράκη κι ο Γιάννης Κοντούλης ήταν παντρεμένοι 11 χρόνια

Η Δέσποινα Μοιραράκη κι ο Γιάννης Κοντούλης ήταν παντρεμένοι 11 χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Βεβαίως μπόρεσα να πενθήσω, πολύ. Η πιο δύσκολη στιγμή είναι όταν πηγαίνω στο σπίτι και βιώνω την πραγματικότητα. Μου λείπει ο άντρας μου από το σπίτι, όταν μπαίνω μέσα να μου πει “καλώς την”, να με αγκαλιάσει και να με υποδεχθεί. Τώρα συνειδητοποιώ τη σκληρή πραγματικότητα, ενάμισι χρόνο η ζωή μου ήταν στο νοσοκομείο και στους γιατρούς. Στα πρώτα γυρίσματα του Cash or Τrash κάνεις δεν ήξερε πως το βράδυ δεν κοιμόμουνα και από μέρα σε μέρα περίμενα να “φύγει” ο άντρας μου», αποκάλυψε συγκινημένη η Δέσποινα Μοιραράκη. 

«Λύγισε» η Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο»

Κλείνοντας αποκάλυψε και ποιο είναι το αγαπημένο της χρώμα: «Όπως λέει ο κύριος Μπαμπινιώτης είμαι γλωσσοπλάστης των χρωμάτων. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κεραμιδοκανελοροδοκοραλοκόκκινο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top