Δέσποινα Μοιραράκη: «Πριν από 10 μέρες τον είδα στον ύπνο μου σαν σκιά»

Όσα αποκάλυψε για την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Δέσποινας Μοιραράκη

Τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, είδε στον ύπνο της λίγους μήνες μετά τον θάνατό του η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου»

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια της εκπομπής Cash or Trash του Star, βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στη Super Κατερίνα και μίλησε για το όνειρό της, αλλά και για το γεγονός ότι τον νιώθει κοντά της.

«Δεν είχα δει κάτι (στον ύπνο) μέχρι που πριν από 10 μέρες, είδα να κάθεται σε ένα τραπέζι σαν μια σκιά που παρακολουθούσε τις κινήσεις μου», εξομολογήθηκε. 

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχασε το άλλο της μισό της, τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχασε το άλλο της μισό της, τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη

«Εκείνος με παρακολουθούσε σε κάθε πράγμα που έκανα, πάντα με συμβούλευε. Ο άντρας μου με πίστευε πάρα πολύ, με ανέβαζε υπερβολικά, περισσότερο απ’ ό,τι είμαι εγώ. Είχε μπροστά του τη Δέσποινα το κορίτσι του, αλλά και τη Μοιραράκη με την πορεία της. Αν κάποιος τολμούσε να πει κάτι για την πορεία της Μοιραράκη, θα τον σκότωνε», συμπλήρωσε. 

Μοιραράκη: «Το κενό της απουσίας του συζύγου μου δεν αναπληρώνεται»

«Η πρώτη μου ζωή ήταν μέχρι να γνωρίσω τον Γιάννη. Η δεύτερη ζωή ήταν από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα, μέχρι την ημέρα που τον έχασα, τώρα μπαίνω στην τρίτη μου ζωή. Είναι το τρίτο κεφάλαιο της ζωής μου», πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη. 

Δείτε όσα είπε η Δέσποινα Μοιραράκη για το Cash or Trash

Όσον αφορά στο Cash or Trash, δήλωσε: «Είμαι πολύ υπερήφανη που ηγούμαι αυτής της προσπάθειας. Βεβαίως θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Από τις 22 Απριλίου ξεκινάμε με επεισόδια το σαββατοκύριακο κι υπάρχει η σκέψη στο μυαλό και για κάτι καθημερινό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top