Ο Νίκος Μίχας απαντά τί έγινε στο πάρτι με τα... «κουνελάκια»

Το έκανε ή δεν το έκανε τελικά;

Ο Νίκος Μίχας απαντά τί έγινε στο πάρτι με τα... «κουνελάκια»

Θυμάστε πριν από λίγο καιρό που ο τραγουδιστής Νίκος Μίχας είχε πει ατάκα-«φωτιά» για το κορμί της παρτενέρ του στο Just Κατερίνας Στικούδη;

«Μπορώ να πώ ότι το κορμί της είναι σούπερ κ….λα», είχε δηλώσει στην σκηνή του Just ο τραγουδιστής. Αλλά όχι μόνον δεν μετανιώνει γι’αυτό, αλλά λέει ότι ευχαρίστως θα το ξανάλεγε. «Γιατί να μην το ξαναπώ; Δε νομίζω ότι κρίνεται από αυτή μου την ατάκα εάν το σεβάστηκα το παιχνίδι, αλλά και την ίδια την Κατερίνα ή όχι».

Δεν πέρασε ένας μήνας και το όνομα του τραγουδιστή ακούστηκε πάλι. Αυτή την φορά για πάρτι με… «κουνελάκια» που διοργάνωσε - όπως λένε οι κακές γλώσσες - στο στρατιωτικό νοσοκομείο που υπηρετεί στην Αθήνα.

Ο ίδιος απάντησε στην κάμερα του Star στα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, λέγοντας ότι τίποτα από όλα αυτά που ειπώθηκαν δεν ισχύει και ότι πρόκειται για… βλακείες. «Αυτά είναι βλακείες, πέρασαν όμως τώρα. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι είπαν πως δεν υπηρετώ σωστά την θητεία μου και ότι είχα βάλει δήθεν βύσμα και τέτοιες σαχλαμάρες…»

Εκτός από την Στικούδη και το πάρτι, ο τραγουδιστής μας είπε κι άλλα. Όπως ότι η στρατιωτική του θητεία τον έκανε άλλο άνθρωπο και είδε με άλλο μάτι όσους δεν είναι του σιναφιού του, ενώ έγινε και νοικοκύρης! Πήγε, λέει φαντάρος για την… εμπειρία! «Έγινα πιο κοινωνικός, δηλαδή μπαίνοντας στο στρατό, έμαθα να συνυπάρχω με ανθρώπους από άλλο χώρο. Επιπλέον, μου αρέσει η… λάντζα! Για την μεσούλα είναι ό, τι πρέπει! Και με την Καλλιόπη δεν μπορώ να πω ότι είχα πρόβλημα. Εγώ δεν έχω και καλή όσφρηση, οπότε δεν κατάλαβα τίποτα!»

Πώς λέμε πήγα στα καλλιστεία για την εμπειρία, πήγα σε έναν άλλο διαγωνισμό για την εμπειρία; Ο Μίχας πήγε στον στρατό για την εμπειρία! Δεν μας λέει και εάν πήγαινε στο Dancing with the stars; Eτσι, για την εμπειρία, όπως έκανε και τον στρατό του! «Βασικά ντρέπομαι να χορεύω, αλλά θα πήγαινα μόνον με την Τζένη Θεωνά!»

Σταθερός στις απόψεις του σαν βράχος ο Νίκος. Δείτε την δήλωσή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top