Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει πολύ σιχαμένο βρωμόπαιδο στην καριέρα μου»

Δήλωσε μετανιωμένη για παλιές της συμπεριφορές!

Δείτε τη συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του Mega

Στην καριέρα της, τον ρόλο που έπαιξε το όνομα του πατέρα της Φρέντυ Γερμανού στα επαγγελματικά της, αλλά και τις περιόδους που κι η ίδια δε φέρθηκε καλά σε συναδέλφους της αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού

Ναταλία Γερμανού: «Δε χρειάζεται να έχεις αμόρε για να είσαι καλά!»

Η παρουσιάστρια μίλησε στο Πάμε Δανάη! για την κριτική που έχει δεχτεί για τις απόψεις της, αλλά και την ταμπέλα του «βύσματος». «Δεν αισθάνομαι πρότυπο, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θεωρεί λανθασμένες τις απόψεις μου. Έχω φάει πάρα πολύ βρισίδι υπερασπιζόμενη ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων που κατά τη γνώμη μου χρειάζονταν αγάπη ή στήριξη. Από μικρό παιδάκι δεν άντεχα την αδικία. Όταν αισθάνομαι ότι κάποιος αδικείται νιώθω μία ακατανίκητη ανάγκη να πάρω το μέρος του ό,τι κι αν ακούσω μετά», είπε αρχικά. 

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στη Δανάη Μπάρκα

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στη Δανάη Μπάρκα

«Στην καριέρα μου έχω υπάρξει πολύ σιχαμένο βρωμόπαιδο» παραδέχτηκε στην πορεία, κάτι το οποίο κι εξήγησε: «Απλά και μόνο στην ανάγκη μου να επιβιώσω, έβγαινε ο κακός μου εαυτός» .«Ζήτησα πολλές συγγνώμες», πρόσθεσε. 

Στο χειρουργείο η Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό, αλλά και την ταμπέλα του βύσματος που της κόλλησαν στην αρχή της καριέρας της, λέγοντας ότι: «Στο ξεκίνημα της πορείας μου ήμουν για τους άλλους το λεγόμενο βύσμα. Ήμουν πάντα αυτή που κάποιος την έβαλε κάπου, γιατί ήταν η κόρη του Φρέντυ Γερμανού και που θα έπρεπε να αποδείξει αν αξίζει τη δουλειά.

Γερμανού: «Παιδιά χαλαρώστε λίγο! Αυτό είναι ντροπιαστικό»

Ο πατέρας μου δε σήκωσε ποτέ κανένα τηλέφωνο για να μου κλείσει την παραμικρή δουλεία. Ξέρω πολύ καλά ότι το όνομα του πατέρα μου από μόνο του άνοιγε πόρτες. Τα παιδιά που κουβαλάνε ένα "βαρύ" όνομα πρέπει να αποδείξουν πολύ περισσότερο την άξια τους από έναν άνθρωπο που απλώς έχει ταλέντο. Δε χρειάστηκα υπεράσπιση, το μόνο που χρειάστηκα ήταν να δουλέψω πολύ και να γίνω καλύτερος άνθρωπος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top