Στο χειρουργείο η Ναταλία Γερμανού

« Ήταν προγραμματισμένο το χειρουργείο»

Μία χειρουργική επέμβαση στο μάτι της έκανε η Ναταλία Γερμανού. Τη είδηση έκανε γνωστή η παρουσιάστρια με αναρτήσεις στα social media.

Γερμανού: «Παιδιά χαλαρώστε λίγο! Αυτό είναι ντροπιαστικό»


«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο ματιού στην Παμμακάριστος ένα πολύ καλό δημόσιο νοσοκομείο, ακριβώς στον δρόμο που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, στην Ιακωβάτων στον Άγιο Λουκά. Γιατροί, νοσηλευτές εξαιρετικοί με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό σε όλους τους ασθενείς που έβλεπα, όσο περίμενα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου την χειρουργό Dimitra Katri που δεν είναι απλώς μια καταπληκτική οφθαλμίατρος, αλλά μια καλλιτέχνης», έγραψε στο Facebook.

Ναταλία Γερμανού: «Δε χρειάζεται να έχεις αμόρε για να είσαι καλά!»


Στη συνέχεια, έκανε και μια δεύτερη ανάρτηση στο Twitter γράφοντας: «Τελικά η Παμμακάριστος είναι από τα καλύτερα νοσοκομεία μας. Πήγα χτες για (προγραμματισμένο) χειρουργείο ματιού και παρατηρούσα όσο περίμενα, πως φρόντιζαν τους ασθενείς -εννοώ τη ζεστασιά πέρα από την επιστήμη. Μπράβο στους νοσηλευτές -bonus η εξαιρετική χειρουργός Δήμητρα Κάτρη».

 

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της είδησης η Ναταλία μίλησε στο «Πρωινό» για το προγραμματισμένο χειρουργείο που έκανε: «Καλημέρα σε όλους. Ήταν προγραμματισμένο το χειρουργείο, γιατί είχα ένα δεξί μάτι που είχε αστιγματισμό, μυωπία, υπερμετρωπία. Τα είχε όλα. Και το βράδυ δυσκολευόμουν να οδηγήσω, δεν έβλεπα καλά πια. Το κάναμε με λέιζερ. Το έκανα χθες. Έμεινα δυο ώρες στο νοσοκομείο και γύρισα. Επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο και γιατί εκεί πέρα χειρουργεί η γιατρός μου, αλλά και γιατί δεν έχω λόγο… Έχω εμπιστοσύνη στα δημόσια νοσοκομεία. Το μόνο που τους λείπει πιστεύω είναι μια βοήθεια από το κράτος. Πριν κλείσει η σεζόν θα σου έρθω. Το Σαββατοκύριακο θα είμαι στην εκπομπή περίπου κανονικά».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top