Παπανώτας: «Δεν είπα ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει παιδεία»

Έβαλε τέλος στην κόντρα με τον παρουσιαστή

Τέλος στην κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θέλησε να βάλει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι κακόψυχος, μου δημιουργεί απέχθεια»

Πρόσφατα, ο γνωστός παρουσιαστής μέσα από το Happy Day τοποθετήθηκε σχετικά με τον χαρακτηρισμό «κακόψυχος» που αποδόθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, έπειτα από μια σκληρή κριτική του δεύτερου.

Τριανταφυλλίδης: Συνέχεια στην κόντρα με Αρναούτογλου με νέα δήλωση 

Παπανώτας: «Δεν είπα ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει παιδεία»

 

Ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε λόγο για έλλειψη παιδείας του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Ασχολήθηκε με μια δουλειά, η οποία δεν ήταν η δουλειά του, νομίζω ήταν υδραυλικός και βρέθηκε στον χώρο της showbiz. Είχε την καλοσύνη του απλού λαϊκού παιδιού. Μετά όμως, όταν ανέβηκε πολύ στην ιεραρχία, έπαθε αυτό που παθαίνουν οι τηλεοπτικοί αστέρες και τα έχασε ο Γρηγόρης. Επειδή το προφίλ του, ευρέως διαδίδεται ότι είναι το καλό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης, έχει πάρει και το καλοσυνόμετρο, το μπήγει όπου βρει και μετράει την καλοσύνη. Ρε συ Γρηγόρη, ειλικρινά, όποιος έχει άποψη δε σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος… Η έλλειψη παιδείας σε οδηγεί σε λάθος διατυπώσεις, σε γενικεύσεις χαζές και επειδή ο Ιάσονας είχε μια άποψη… είναι κακόψυχος. Αυτά τα λέει ένας άνθρωπος χωρίς παιδεία».

Παπανώτας σε Αρναούτογλου: «Τα πάντα είναι θέμα επιπέδου»

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε τον Δημήτρη Παπανώτα και του ζήτησε να σχολιάσει αυτή τη δήλωση. «Δεν είπα ότι δεν έχει παιδεία ο Γρηγόρης Αρναούτογου. Είπα ότι υπάρχει μια έλλειψη παιδείας γενικότερα και ό,τι χρησιμοποιούμε λέξεις που δεν ξέρουμε τη βαθύτερη έννοιά τους. Δεν το παθαίνει μόνο ο Γρηγόρης αυτό. Εγώ τον Γρηγόρη τον εκτιμώ. Όσα έχω πει δεν τα έχω πει για να τον πολεμήσω, ούτε για να προκαλέσω ζημιά. Ξέρει και ο ίδιος μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση πως δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Του εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω τη δική μου κριτική να την δει καλοπροαίρετα».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top