Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: η κοινή έξοδος και το ταξίδι στο Βερολίνο

Έξι μήνες μαζί και οι δημόσιες εμφανίσεις πυκνώνουν!

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: η κοινή έξοδος και το ταξίδι στο Βερολίνο

Έξι μήνες μετρά η σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια και το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο! Οι δημόσιες εμφανίσεις τους όλο και πυκνώνουν, ενώ πήγαν μαζί στο Βερολίνο όπου ο τραγουδιστής είχε επαγγελματικές επαφές.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Ok!», την περασμένη εβδομάδα Μιχάλης και Ζέτα ταξίδεψαν μαζί στη γερμανική πρωτεύουσα για μία μόνο ημέρα.

Ο 31χρονος τραγουδιστής είχε συζητήσεις με ανθρώπους της δισκογραφικής του εταιρείας στο Βερολίνο για τον ξενόγλωσσο δίσκο του, ενώ η διαμονή τους δεν γινόταν να παραταθεί εξαιτίας των υποχρεώσεων της ξανθιάς καλλονής.

Μιχάλης και Ζέτα συγκατοικούν στο σπίτι του πρώτου στη Γλυφάδα και, όπως σας έχουμε ήδη γράψει, επισκέφθηκαν πρόσφατα γνωστό κατάστημα για να διαλέξουν μαζί τα έπιπλα που θα «μεταμορφώσουν» την ερωτική τους φωλιά.

Η πιο πρόσφατη νυχτερινή έξοδος του ζευγαριού, όπως αναφέρει το περιοδικό «Hello», ήταν στο «Salon de Bricolage», το prive club επί της οδού Αλωπεκής στο Κολωνάκι.

Ο τραγουδιστής πήγε με το αμάξι στο «Μικρό Παλλάς» για να πάρει την Ζέτα από την δουλειά και έφτασαν μαζί στο νυχτερινό μαγαζί. Εκεί δείπνησαν με τρεις συνεργάτες του Μιχάλη και στη συνέχεια χαλάρωσαν στους καναπέδες, απολαμβάνοντας το ποτό τους.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικό αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα (σιγά καλέ, ο κόσμος το έχει τούμπανο πια), ενώ ο Μιχάλης απαθανάτισε την καλή του με την φωτογραφική του μηχανή!

Στην παρέα προστέθηκε αργότερα και ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ η βραδιά έλαβε τέλος περίπου στι�� 02:30 τα ξημερώματα.

Στο μεταξύ, οι φήμες που θέλουν τον Μιχάλη και την Ζέτα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας όλο και πυκνώνουν... Για να δούμε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top