Παναγιώταρου – Σχίζας: Υπάρχει τελικά τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους;

Τι αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού

Μεγάλη η αγωνία για τη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα. Είναι μαζί; Χώρισαν; Μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους; Τόσα πολλά τα ερωτήματα και τόσες λίγες οι απαντήσεις. 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποιος ήταν ο άνδρας μαζί της στην Αράχωβα;

Πάντως για να μη χάνεις τον ύπνο σου, σου έχω νέα. Φίλος της Αλεξάνδρας αγανάκτησε και αποκάλυψε τα πάντα στο Mega. 

Μαζί είναι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού - NDPPhoto

Μαζί είναι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού - NDPPhoto

Ο Βασίλειος F, ο οποίος είναι κολλητός τόσο της ξανθιάς καλλονής, όσο και του νικητή του Survivor ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με το ζευγάρι. 

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Υπάρχει 3ο πρόσωπο στη σχέση Παναγιώταρου-Σχίζα;

«Η Αλεξάνδρα δεν έκανε story για να στηρίξει τον Στάθη τη δεύτερη φορά που πήγε στο Survivor επειδή το είδε σαν δουλειά. Προφανώς δεν ήθελε να κουράσει τον κόσμο, ενώ και ο Στάθης δεν το χρειαζόταν τώρα γιατί ήταν ήδη πολύ καλός αγωνιστικά. Η Αλεξάνδρα και η Ελευθερία δεν υπήρξαν ποτέ κολλητές, απλά ήρθαν λίγο κοντά εξαιτίας του Survivor και είδαν μαζί την πρεμιέρα. Η Ελευθερία χρειαζόταν πάντα μια παρηγοριά από κάποιον και αυτόν το ρόλο τον έπαιξε τώρα η Αλεξάνδρα», είπε αρχικά.

Παναγιώταρου: Έριξε άκυρο στον Σχίζα και ζει τον έρωτά της στην Αράχωβα;

Όσο για τον μυστηριώδη άνδρα, με τον οποίο εθεάθη η Αλεξάνδρα στην Αράχωβα, όσο ο Στάθης έλιωνε στους στίβους του Survivor, τελικά μαθαίνουμε ότι ήταν απλά ένας φίλος της και όχι γνωστός της, όπως είπε χθες ο Νίκος Γεωργιάδης. 

Κανένα τρίτο πρόσωπο δεν μπήκε ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα, σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού - NDPPhoto

Κανένα τρίτο πρόσωπο δεν μπήκε ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα, σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού - NDPPhoto

«Η Αλεξάνδρα είχε πάει διακοπές με έναν φίλο της και απλά την είχε αγκαλιάσει για να της μιλήσει επειδή ήταν δυνατά η μουσική. Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρω. Δεν μπορούμε να χρεώνουμε κάποιον ως τρίτο πρόσωπο επειδή βγήκε φωτογραφία με την Αλεξάνδρα. Όλο αυτό το διάστημα ήμουν 24 ώρες το 24ωρο με την Αλεξάνδρα και τρίτο πρόσωπο δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα το μαθαίνατε τελευταίοι», ξεκαθάρισε ο Βασίλειος F.

Σχίζας για τον πρώην της Παναγιώταρου: «Είναι πολύ σκληρός άντρας μάλλον»

 Και για να μην έχετε άλλο αγωνία, Αλεξάνδρα και Στάθης είναι μαζί, απλά χρειάζονται λίγο χρόνο μόνοι τους. 

«Τα παιδιά είναι καλά, είναι μαζί. Η Αλεξάνδρα πήγε και τον πήρε από το αεροδρόμιο γιατί δεν ήθελε να περιμένει να γυρίσει με την παραγωγή. Απλά χρειάζονται λίγο χρόνο γιατί έλειπε πάλι δυόμιση μήνες. Ο Στάθης αποχώρησε γιατί μπήκε στο Survivor και κατέληξε να είναι Big Brother», είπε ο φίλος των παιδιών.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top