Mόνο στο star.gr: Ποια παρουσιάστρια «έχασε» το σκύλο της

Απαρηγόρητη από τον χαμό του πολυαγαπημένου της τετράποδου

Mόνο στο star.gr: Ποια παρουσιάστρια «έχασε» το σκύλο της

Απαρηγόρητη είναι τον τελευταίο καιρό μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες, εξαιτίας του ότι απεβίωσε το πολυαγαπημένο της σκυλάκι.

Το γεγονός έχει στενοχωρήσει ιδιαίτερα την παρουσιάστρια, η οποία το έχει εξομολογηθεί μόνον στους συνεργάτες της και σε ελάχιστους δικούς της ανθρώπους, καθώς δεν θέλει να του δώσει έκταση δημοσίως. Από τα πρώτα άτομα που έμαθαν τί είναι αυτό που την βασανίζει ήταν ο σκηνοθέτης της, από τον οποίο η παρουσιάστρια ζήτησε να σταματήσει για λίγες ημέρες τα κοντινά, γιατί τα μάτια της ήταν ιδιαίτερα καταπ��νημένα από την συγκίνηση και δεν ήθελε αυτό να βγαίνει στον αέρα.

Το συγκεκριμένο σκύλο, της τον χάρισε πριν από δέκα χρόνια περίπου γνωστός τραγουδιστής και αμέσως, τόσο η ίδια, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της δέθηκαν συναισθηματικά μαζί του. Το σκυλί ήταν μέλος της οικογένειας πλέον, η οποία σπάνια τον αποχωριζόταν.

Το σκυλάκι το έθαψαν ένα Σάββατο πριν από λίγο καιρό στο κτήμα του αγαπημένου συντρόφου της παρουσιάστριας στα βόρεια προάστια. Πολύ συγκινητική ήταν η στιγμή που εκείνη ζήτησε να το καλύψουν με ένα λευκό σεντόνι. Ο αγαπημένος της ήταν συνεχώς δίπλα της και την αγκάλιαζε.

Iσως πολλοί να χαρακτηρίσουν το θέμα άνευ σημασίας. Μόνον όμως όταν κάποιος έχει κατοικίδιο και το χάσει, μπορεί να κατανοήσει περί τίνος πρόκειται. Και επειδή και εμείς έχουμε περάσει από αυτήν την διαδικασία, την κατανοούμε απόλυτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top