Μιμή Ντενίση και Λάκης Λαζόπουλος μαζί σε κοινή παρέα - Δείτε το ενσταντανέ

Η αποκάλυψη για τη μεγαλύτερη «κόντρα» της σόουμπιζ

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Το Πρωινό

Οριστικός τέλος στην πολυετή «κόντρα» τους φαίνεται πως έβαλαν η Μιμή Ντενίση κι ο Λάκης Λαζόπουλος, αφού εθεάθησαν σε κοινή παρέα να συζητούν σε χαλαρό κλίμα.

Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο!»

Η εκπομπή Το Πρωινό έφερε στη δημοσιότητα στιγμιότυπο με τους δυο τους να κάθονται στον καναπέ ενός σπιτιού και να συζητούν.  

Μιμή Ντενίση και Λάκης Λαζόπουλος τα είπαν στο σπίτι γνωστού δικηγόρου

Μιμή Ντενίση και Λάκης Λαζόπουλος τα είπαν στο σπίτι γνωστού δικηγόρου

«Η συνάντηση έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι πολύ γνωστού Αθηναίου δικηγόρου. Κι οι δυο τους χάρηκαν που τα βρήκαν, ήταν σε καλό κλίμα, γέλασαν κ.λπ… Κι οι δύο δέχτηκαν να τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία κι επέλεξαν τη δική μας εκπομπή για να αποκαλύψει το ντοκουμέντο της συμφιλίωσης», είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Λάκης Λαζόπουλος κατά Μιμή Ντενίση: «Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση»

Πριν από μερικές μέρες, η Μιμή Ντενίση τοποθετήθηκε για τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου τα οποία αφορούσαν την ίδια. «Είδα στα sites κάτι τρελά που γράφανε για νέα κόντρα. Εγώ, δεν έχω καμία κόντρα με τον Λάκη. Ο Λάκης κάνει σάτιρα. Εγώ, κάνω κάτι άλλο. Κάποια πράγματα που λέω και θα τα ξαναπώ γιατί τα πιστεύω, εκείνου μπορεί να του φαίνονται περίεργα. Δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι ότι στην Ελλάδα, όπως και παντού, αν πεις κάτι θετικό, δε θα πουλήσει στα site. Αν για παράδειγμα, πω εγώ “πολύ ωραία παράσταση ο τάδε” δε θα παίξει, αν πω “αυτή η ηθοποιός ήταν χάλια”, θα παίξει».

Μιμή Ντενίση & Λάκης Λαζόπουλος σε περίοδο... ανακωχής το 2018

Μιμή Ντενίση & Λάκης Λαζόπουλος σε περίοδο... ανακωχής το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος. Πιάνει τη Μιμή και λέει κάτι ψιλοαρνητικό γιατί θα παίξει. Δε νομίζω να τον ενόχλησε αυτό που είπα, ότι η Σμύρνη θα μπορούσε να έχει προταθεί για Όσκαρ, απλά βρήκε μια ευκαιρία. Γιατί να τον ενοχλήσει; Εγώ θα το ξαναπώ…. Βέβαια, εγώ δεν είπα να πάρει Όσκαρ η Σμύρνη, είπα να πάει στα Όσκαρ σαν υποψήφια της Ελλάδας…», είπε η Μιμή Ντενίση, με τον Γιώργο Λιάγκα να τη ρωτάει αν θέλει να μεσολαβήσει ο ίδιος ώστε να τους τα βρει.

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο

Δεν τα έχουμε χαλασμένα με τον Λάκη. Τηλέφωνο μπορώ να τον πάρω να του πω απλά, “γεια σου τι κάνεις”. Είχαμε βρεθεί και πήγαμε και φάγαμε κι όλα. Μα μια δουλειά κάνει κι αυτός. Η σάτιρα στα αρνητικά στηρίζεται. Εγώ όμως, κάνω άλλη δουλειά. Το να δίνω τίτλους ξέρεις πόσο εύκολο μου είναι; Εδώ την έχω την ατάκα να σου δώσω τίτλο.. Την κάνω αυτήν τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια. Δε θέλω να διαφημίζομαι έτσι», είχε πει πριν από λίγες ημέρες η Μιμή Ντενίση στην ίδια εκπομπή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top