Ποιό ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από εβδομάδες σχέσης;

Κάντε κλικ και μάθετε την απάντηση!

Ποιό ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από εβδομάδες σχέσης;

Ούτε τρίμηνο δεν κατάφεραν να κλείσουν μαζί Jake Gyllenhaal και Taylor Swift, που αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς! Μάλιστα, ο σέξι ηθοποιός φαίνεται πως ήταν αυτός που είπε το «τέλος», επικαλούμενος το... ιδιωτικό της προσωπικής ζωής.

Τα σύννεφα στη σχέση τους είχαν αρχίσει να φαίνονται από τα Χριστούγεννα, καθώς Jake και Taylor επέλεξαν να περάσουν χωριστά τις διακοπές τους, ενώ το νέο έτος τους βρήκε χωρισμένους.

«Ο Jake της είπε ότι δεν ένιωθε κάτι πια και πως ένιωθε άβολα με όλη αυτή την δημοσιότητα επάνω τους. Θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή κρυφή και αυτό ήταν δύσκολο με την Taylor», δήλωσε σε αμερικανικό περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον του 29χρονου ηθοποιού.

Μαύρα τα έβαψε η 21χρονη τραγουδίστρια, που πέρασε την Πρωτοχρονιά μόνη σαν το λεμόνι στο πατρικό της στο Nashville, ενώ ο Jake γλεντοκοπούσε στην Νέα Υόρκη σε πάρτι για το μιούζικαλ «Fela». Τον έφαγε η σκασίλα τον ηθοποιό δηλαδή...

Οι φήμες για τον δεσμό του Jake με την Taylor ξεκίνησαν περί τα μέσα του περασμένου Οκτώβρη. Ο ηθοποιός έσπευσε να διαψεύσει τα πάντα μέσω του Twitter του, όμως, τα γεγονότα διέψευσαν τον ίδιο. Με την Taylor πέρασε την ημέρα των Ευχαριστιών ο ηθοποιός, ενώ η τραγουδίστρια πέρασε μια ολόκληρη μέρα με την αδερφή του και την κόρη της. Για να μην θυμηθούμε τα τρυφερά ενσταντανέ σε δρόμο της Νέας Υόρκης και όχι μόνο...

Εκ μέρους των εκπροσώπων των δύο σταρ δεν έγινε το παραμικρό σχόλιο, τόσο για την σχέση, όσο και για τον χωρισμό τους.

Πάντως, κέρδισαν και κάτι από το τέλος της σχέσης τους: έγιναν το πρώτο επώνυμο ζευγάρι που χώρισε το 2011!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top