Γ. Καραμίχος: Δεν απορρίπτω τίποτα στη ζωή μου

Γιόρτασε τα γενέθλια του στο ”Πρωινό μου”

Γ. Καραμίχος: Δεν απορρίπτω τίποτα στη ζωή μου

Τα γενέθλια του, γιόρτασε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μου», ο Γιώργος Καραμίχος.

Πατέρας μιας 12χρονης κόρης, την οποία απέκτησε εκτός γάμου,ο πρωταγωνιστής μίλησε για τη ζωή του στην επαρχία, τους ρόλους τους, τις σπουδές του αλλά και τις αντιρρήσεις που είχαν αρχικά οι γονείς του όταν τους ανακοίνωσε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός.

«Πήρα το πτυχίο της φιλοσοφικής πρώτα και τους είπα ότι τώρα θα κάνω αυτό που θέλω», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή οι γονείς του τον περιέγραψ��ν ως ένα παιδί με ενέργεια, ζωηρό, που διάβαζε πολύ και βοηθούσε στις αγροτικές δουλειές.

Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά Τούρκικα και… Βλάχικα. «Μου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους και ταξιδεύω συχνά», ανέφερε ο πρωταγωνιστής της «Ονειροπαγίδας», της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αγαπάει τη Νίσυρο την οποία αποκαλεί «το σπίτι μου», ενώ επιλέγει συχνά το Βερολίνο, τη Μαδρίτη και την Ταϋλάνδη ως προορισμούς διακοπών.

Όσο για το αν θα ήθελε να παντρευτεί, ο ίδιος δήλωσε. «Ιδανικά θα ήθελα. Τίποτα δεν απορρίπτω στη ζωή. Να παντρευτώ δεν μου έχει έρθει μέχρι στιγμής. Δεν έχει προκύψει». Είναι δάσκαλος ρέικι και στους ανθρώπους, όπως λέει, δεν ανέχεται την αγένεια.

Ο Γιώργος Καραμίχος δηλώνει απογοητευμένους με τους πολιτικούς αλλά και «από τους ανθρώπους που ψηφίζουν αυτούς που κυβερνούν». Αποκάλυψε ότι μετακόμισε από το κέντρο της Αθήνας στο Χαλάνδρι καθώς δεν άντεχε άλλο την κατάσταση στο κέντρο, αφού πρώτα είχε στείλει επιστολές διαμαρτυρίας στον Δήμο Αθηναίων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top