Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν έχω να συζητήσω τίποτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Όσα είπε η ηθοποιός για την πολύκροτη δίκη

Δείτε τις δηλώσεις της Μαριάννας Τουμασάτου

Μετά το insta story της για την απόφαση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν το απόγευμα της Κυριακής τη Μαριάννα Τουμασάτου, στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης όπου πρωταγωνιστεί

Μαριάννα Τουμασάτου: Η αντίδραση για τη δικαστική απόφαση του Φιλιππίδη

Η ηθοποιός που πάντα τα λέει έξω από τα δόνται, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, αποφεύγοντας όμως να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Όπως είδαμε και στο Happy Day, σκοπός της δεν είναι σε καμία περίπτωση να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από την ουσία του θέματος που είναι τα αδικήματα για τα οποία δικάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η Μαριάννα Τουμασάτου συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Μαριάννα Τουμασάτου συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν έχω να συζητήσω τίποτα για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν έχω να το συζητήσω καν, παγερά αδιάφορο. Τα ζητούμενα είναι εντός δίκης, τα υπόλοιπα είναι για να αποσπάται η προσοχή μας. Ό,τι καθαρίζει τον τόπο, ό,τι απομακρύνει τα κακοποιητικά στοιχεία είναι για καλό. Φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί που δεν έχουμε ακούσει το όνομά τους» είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον Γιάννη Μπέζο, αρνήθηκε και πάλι να απαντήσει.

Εισαγγελέας: Αθώος ο Φιλιππίδης για βιασμό, ένοχος για τις απόπειρες

«Δε θα ασχοληθώ με τίποτα που δεν πρέπει να ασχοληθούμε. Αυτά με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε είναι αυτά τα οποία δικάζονται. Τα υπόλοιπα είναι για να αποσπάται η προσοχή, δε θα αποσπάσω την προσοχή εγώ», τόνισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top