Δάρρα: Το μήνυμα για τον θάνατο της μητέρας της που «ραγίζει» καρδιές

«Έφυγες εσύ μανά και τη ίδια στιγμή γνώρισα ένα αγόρι»

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας στο J2US για την απώλεια της μητέρας της

Η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου, μπορεί να μην κατέκτησαν την πρώτη θέση στο φετινό J2US, χάρισαν όμως μέσα από τα acts τους δυνατές στιγμές στους τηλεαθεατές. 

Συγκινεί η Φωτεινή Δάρρα: «Μου έλειψε πολύ η αγκαλιά της μητέρας μου χθες»

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του λαμπερού show την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε τον απολογισμό της χρονιάς. 

Το 2022 «σημαδεύτηκε» από τον θάνατο της μητέρας της, ο οποίος ωστόσο ήταν λιγότερο επώδυνος, καθώς την περίοδο εκείνη μπήκε στη ζωή της ο Πάνος Τριανταφύλλου.

Όπως είπε, ο μουσικός διαγωνισμός στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει ανάμεσα σε εκείνη και τον παρτενέρ της μια δυνατή φιλία. 

J2US: «Λύγισε» η Φωτεινή Δάρρα για την απώλεια της μητέρας της

Η ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα στο Instagram:

«Το 2022 μου χάρισε πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Επαγγελματικές και οικογενειακές. Όμως… Το 2022 έφυγες εσύ μάνα….Της τραγουδούσα κάθε φορά που ήμουν στο πλευρό της. Δεν ξέρω αν με άκουγε. Ξέρω ότι με άκουγε. Την ίδια στιγμή γνώρισα ένα καλό αγόρι, με καθαρά μάτια και βαθιά αληθινή φωνή. Αρχίσαμε να τραγουδάμε μαζί. Του μίλησα για την αλήθεια της ερμηνείας, κεντήσαμε μαζί την κάθε λέξη για 4 περίπου μήνες.

Τραγουδήσαμε αληθινά μεγάλα τραγούδια. Δεν με απογοήτευσε ποτέ. Κέρδισε την αγαπη του κόσμου άλλα κυρίως την αληθινή εκτίμηση και την αναγνώριση του ήθους και του ταλέντου του. Κατάφερε να ρίξει λίγο φως στο σκοτάδι. Φως που τα κάνει όλα να φαίνονται ξεκάθαρα, όπως μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα. Εύχομαι το σύνολο αυτής της κοινωνίας να αντέχει κάποτε την ομορφιά της μοναδικότητάς του», έγραψε η Φωτεινή Δάρρα συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top