Είναι αυτή η Ζιζέλ στο κρεβάτι του Μπράουν; Η εικόνα που «άναψε» φωτιές

Σε σχέση με πρώην συμπαίκτη του Τομ Μπρέιντι;

Δείτε βίντεο για τη Ζιζέλ και τον Τομ Μπρέιντι από το Breakfast@Star

Ο Αντόνιο Μπράουν έχει εμμονή με τον Τομ Μπρέιντι, τον οποίο με κάθε ευκαιρία χλευάζει δημόσια με τα σχόλια του να επικεντρώνονται στον πρόσφατο χωρισμό του με τη Ζιζέλ, μετά από 13 χρόνια έγγαμου βίου.

Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι: Ανακοίνωσαν και επίσημα το διαζύγιο τους

Τομ Μπρέιντι - Ζιζέλ - Τίτλοι τέλους στη σχέση τους μετά απο 13 χρόνια γάμου - Φωτογραφία AP IMAGES 

Τομ Μπρέιντι - Ζιζέλ Μπουντχεν- Τίτλοι τέλους στη σχέση τους μετά απο 13 χρόνια γάμου - Φωτογραφία AP IMAGES 

Πριν από έναν μήνα, όπου και έγινε γνωστό το διαζύγιο του Μπρέιντι με τη Ζιζέλ, ο Μπράουν κοινοποίησε στο Twitter ένα Insta Story που απεικόνιζε εξώφυλλο βιβλίου με τίτλο «Ο μπαμπάς δεν ζει πια εδώ: Ένα βιβλίο για το διαζύγιο». Στην εν λόγω φωτογραφία στη θέση των ηρώων, είχαν τοποθετηθεί τα κεφάλια του γνωστού αθλητή και της πρώην γυναίκας του.

Ο ίδιος λίγο καιρό μετά το επίμαχο post του, προκαλεί ξανά δημοσίως, βάζοντας και πάλι στο στόχαστρο τον πρώην συμπαίκτη του στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Snapchat που τον δείχνει να είναι στο κρεβάτι με τη Ζιζέλ (?) με τους χρήστες του διαδικτύου να αναρωτιούνται, αν είναι αληθινή η εικόνα ή αποτελεί προϊόν επεξεργασίας και να κατακλύζουν τα social media με αμέτρητα σχόλια.

 

 

Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ισχύει από τα δύο σενάρια, το σίγουρο ειναι ότι του Μπράουν του αρέσει να βρίσκεται διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί τα μέσα για λιγότερο σοβαρούς λόγους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top