Anne Heche: Αγωγή 2 εκατ. δολαρίων στους κληρονόμους της αδικοχαμένης σταρ

Έχασε τη ζωή της μετά από σοβαρό τροχαίο τον περασμένο Αύγουστο

Δείτε βίντεο από διάφορες εμφανίσεις της αείμνηστης Anne Heche

Tον περασμένο Αύγουστο, η Anne Heche έχασε τη ζωή της όταν προσέκρουσε με το αυτοκίνητό της στον τοίχο ενός σπιτιού στο Λος Άντζελες, σοκάροντας όλον τον πλανήτη.

Η υπόθεση, ωστόσο, δεν έκλεισε με τον θάνατο της 53χρονης ηθοποιού, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η ένοικος του σπιτιού, το οποίο υπέστη σοβαρές βλάβες από εκείνη τη μέρα, ζητάει αποζημίωση ύψους... δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

Anne Heche: Η ιατροδικαστική έρευνα αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου της

Οι δικηγόροι της Lynne Mishele, κατέθεσαν αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας στην κομητεία του Λος 'Αντζελες, ζητώντας δύο  εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για «πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας από αμέλεια και παραβίαση».

Η Anne Heche ποζάρει για προώθηση ταινίας στην Park City της Utah

Η Anne Heche ποζάρει για προώθηση ταινίας στην Park City της Utah /Φωτογραφία AP Images/Carlo Allegri

Στην κατάθεση της η Mishele αναφέρει ότι:«Εργαζόταν από το σπίτι όταν έμεινε άναυδη από την τρομακτική ταχύτητα του οχήματος της Heche, που χτύπησε τον μπροστινό τοίχο, πέρασε μέσα από το σαλόνι, την κουζίνα, το γραφείο του σπιτιού πριν καταλήξει στην αποθήκη».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα: «Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, σταμάτησε μόλις λίγα μέτρα μακριά από την ενάγουσα και τα κατοικίδιά της. Ως αποτέλεσμα του θανατηφόρου συμβάντος που προκάλεσε η ηθοποιός, το σπίτι κι όλη η προσωπική περιουσία της ενάγουσας κάηκε ολοσχερώς».

Anne Heche: Στο ιστορικό νεκροταφείο των αστέρων του Χόλιγουντ η τέφρα της

Στο δικαστήριο η Mishele δήλωσε: «Τρομοκρατημένη, σοβαρά τραυματισμένη και χωρίς μέρος να ζήσει». Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει, ότι μερικές ημέρες μετά το συμβάν, οι γείτονές της ξεκίνησαν ένα διαδικτυακό έρανο για να μαζέψουν χρήματα και να τη στηρίξουν οικονομικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top