Anne Heche: Στο ιστορικό νεκροταφείο των αστέρων του Χόλιγουντ η τέφρα της

«Έφυγε» μετά από τροχαίο η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός

Δείτε βίντεο από διάφορες εμφανίσεις της Anne Heche 

Η τέφρα της ηθοποιού Anne Heche θα ταφεί στο Hollywood Forever Cemetery, το ιστορικό νεκροταφείο των αστέρων του Λος Άντζελες.

Anne Heche: Η τιμή της βιογραφίας της «εκτοξεύτηκε» μετά τον θάνατό της

Η Αμερικανίδα ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών μετά από το τραγικό τροχαίο που είχε στις 5 Αυγούστου. Η Anne Heche έπεσε με το Mini Cooper της πάνω σε ένα σπίτι, προκαλώντας έκρηξη. Υπέστη βαριά εγκαύματα κι έπεσε σε κώμα. Το μηχάνημα υποστήριξης ζωής της ηθοποιού απενεργοποιήθηκε στις 14 Αυγούστου από τους συγγενείς της κι αποτεφρώθηκε στις 18 Αυγούστου, σύμφωνα με το E! Online

H αείμνηστη Anne Heche σε gala στη Νέα Υόρκη το 2012

H αείμνηστη Anne Heche σε gala στη Νέα Υόρκη το 2012 /Φωτογραφία AP Images

Η Judy Garland, ο Ροδόλφο Βαλεντίνο, ο Burt Reynolds, o Mickey Rooney κ.ά., είναι μεταξύ των θρύλων που έχουν ταφεί στο ιστορικό κοιμητήριο της Καλιφόρνιας.

Σημειωτέο η Hattie McDaniel, η πρώτη έγχρωμη βραβευμένη με Όσκαρ για τον ρόλο της «Mamie» στο Όσα παίρνει ο άνεμος ήθελε να ταφεί εκεί, αλλά όταν πέθανε το 1952, σε ηλικία 59 ετών, το νεκροταφείο ήταν μόνο για λευκούς.

Anne Heche: Η ιατροδικαστική έρευνα αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου της

Το νεκροταφείο των 53 στρεμμάτων θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά νεκροταφεία στον κόσμο, με τους επισκέπτες να παρακολουθούν εκεί προβολές ταινιών, να κάνουν γιόγκα και να περπατούν ανάμεσα στις λίμνες και τα περίτεχνα μαυσωλεία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top